Χαμός στην Κρήτη για τον Ολυμπιακό: Θερμή υποδοχή και αποθέωση σε Μαρτίνεθ και παίκτες (pics)

Χαμός στην Κρήτη για τον Ολυμπιακό: Θερμή υποδοχή και αποθέωση σε Μαρτίνεθ και παίκτες (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στην Κρήτη για το αυριανό ματς με τον ΟΦΗ και αποθεώθηκε από πολλούς φίλους της ομάδας...

Ο Ολυμπιακός έφτασε το βράδυ της Κυριακής στην Κρήτη για τη σημαντική αναμέτρηση της Δευτέρας με τον ΟΦΗ για την 9η αγωνιστική της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν θερμή υποδοχή από πολλούς φίλους της ομάδας, οι οποίοι δημιούργησαν φοβερή ατμόσφαιρα, «ντοπάροντας» τους παίκτες της ομάδας για το ματς στο «Γεντί Κουλέ». Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και οι ποδοσφαιριστές του αποθεώθηκαν κατά την άφιξη τους στο ξενοδοχείο, όπου θα καταλύσει η αποστολή ενόψει του ματς με την ομάδα του Ηρακλείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αποστολή του Ολυμπιακού δεν είναι οι Κώστας Φορτούνης και Ροντινέι, λόγω προβλημάτων που αποκόμισαν από το ματς με τη Γουέστ Χαμ την περασμένη Πέμπτη στο Καραϊσκάκη.

Από την άλλη οι παίκτες που βρίσκονται στο Ηράκλειο για το αυριανό ματς είναι οι Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγα, Κίνι, Πορόζο, Ρέτσος, Ντόι, Μαντί Καμαρά, Σκάρπα, Αλεξανδρόπουλος, Βρουσάι, Καρβάλιο, Μπιελ, Εσε, Ποντένσε, Μπρνιτς, Σολμπάκεν, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας και Γιόβετιτς.

Δείτε τις φωτογραφίες από την υποδοχή του Ολυμπιακού: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ