Τι είπε ο Γιοβάνοβιτς για το «χοντρό» επεισόδιο Αράο και Μλαντένοβιτς

Τι είπε ο Γιοβάνοβιτς για το «χοντρό» επεισόδιο Αράο και Μλαντένοβιτς

Αραό και Μλαντένοβιτς πιάστηκαν στα χέρια στο φινάλε του πρώτου μέρους στο Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός, με τον τεχνικό του τριφυλλιού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς να στέκεται στο συγκεκριμένο περιστατικό μετά την λήξη του ματς.

Αράο και Μλαντένοβιτς τα είπαν σε έντονο ύφος στο φινάλε του πρώτου μέρους στο Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός κάτι που οδήγησε τον τεχνικό των πρασίνων, Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην αντικατάσταση τους.

Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το συγκεκριμένο περιστατικό τονίζοντας πως θα μπορούσε και άλλοι παίκτες να μείνουν στα αποδυτήρια:

Διαβάστε επίσης: Χαμός στην Κρήτη για τον Ολυμπιακό: Θερμή υποδοχή και αποθέωση σε Μαρτίνεθ και παίκτες (pics)

«Μπορεί να είναι κάτι που συμβαίνει σε αρκετές ομάδες, συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, δεν πρέπει να συμβαίνει σε εμάς εμάς. Σε ένα παιχνίδι όπου το σκορ είναι 3-0. Εντάξει έχουμε παιδικές αρώστειες σιγά-σιγά θα τις εξαλείψουμε με όποιο κόστος μπορεί να έχουμε σαν ομάδα.

Δεν είναι εικόνα αλλά τι να κάνουμε. Υπήρχε ένα περιστατικό για ένα ασήμαντο πράγμα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο αυτό το στρες, άγχος, νεύρα. Να παρουσιαστεί αυτό όπως παρουσιάστηκε. Για το λόγο αυτό έμειναν οι παίκτες στα αποδυτήρια. Θα μπορούσαν και άλλοι να μείνουν, όχι μόνο αυτοί οι δύο. Αλλά λόγω της αναγκαστικής αλλαγής του Βιλένα, περιοριστήκαμε στους δυο. Θα το διαχειριστούμε. Δεν είναι κάτι που πρέπει να αισθανόμαστε ικανοποιημένοι., Είναι κάτι που βλάπτει τη γενική εικόνα της ομάδας και ιδιαίτερα στο γήπεδο μας.

Και το πιο περίεργο που το σκορ στο ματς ήταν 3-0. Άρα σίγουρα, δυστυχώς όμως, θα έχουμε θέματα που πρέπει να ασχοληθούμε ώστε να μην υπάρχουν στο μέλλον.

Καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε γρήγορα τους χώρους που βρήκαμε. Για ένα διάστημα μετά το 2-0 δεν με ικανοποιούσε η εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι. Ίσως το σκορ μας χαλάρωσε αρκετά. Θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο σοβαροί στο γήπεδο.

Προς το τέλος του ημιχρόνου ελέγξαμε τον ρυθμό, πετύχαμε άλλο ένα γκολ, είχαμε φάσεις. Με την αποβολή του παίκτη του Πανσερραϊκού στο δεύτερο μέρος τα πράγματα ήταν πιο εύκολα. Όσον αφορά το παιχνίδι μας και ήταν φυσιολογική η εξέλιξη και το σκορ.

Υπήρχαν πολλά θετικά πράγματα στο παιχνίδι μέσα που ένα τέτοιο περιστατικό, όπως έγινε εμένα προσωπικά με χαλάει, οπότε δεν μπορώ να το απολαύσω όπως θα μπορούσα να το απολαύσω».

Για το ευρύ σκορ, τις συνεργασίες και τα δοκάρια και αν τον ικανοποιεί αυτή η εικόνα:

«Μια ομάδα πρέπει να δείχνει σοβαρότητα ανεξαρτήτου του πως εξελίσσονται τα πράγματα. Είχαμε σοβαρότητα, ναι υπήρχε το περιστατικό αυτό που μαύρισε τη δική μου άποψη για όλο το παιχνίδι, επειδή είμαι ο προπονητής αλλά είχαμε σοβαρότητα, υπήρχε διάθεση, είχαμε και το πλεονέκτημα. Το τελευταίο διάστημα βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική φάση.

Πετύχαμε ωραία γκολ. Είχαμε και άλλες φάσεις, υπήρχε και το κομμάτι μετά το 2-0 που δεν μου άρεσε. Η σοβαρότητα που έχουμε είναι δεδομένη και ίσως αυτή κράτησε όσους έβλεπαν το παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον.

Θέλω να πω και για τον Πανσερραϊκό πως είναι μια ομάδα που δίκαια βρίσκετε στην μεγάλη κατηγορία. Είναι μια ευχάριστη νότα στο πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ