Άρης: Κάκωση ώμου η πρώτη εκτίμηση για Οντουμπάζιο

Άρης: Κάκωση ώμου η πρώτη εκτίμηση για Οντουμπάζιο

Ο Άγγλος αμυντικός, που τραυματίστηκε στο σημερινό (29/10) παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης, θα υποβληθεί αύριο σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας του.

Η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ του Άρη για τον Μόουζες Οντουμπάζιο, κάνει λόγο για κάκωση στον ώμο. Ο Άγγλος αμυντικός στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε στη σημερινή (29/10) αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης και έγινε αναγκαστική αλλαγή, με τον Μοντόγια να παίρνει τη θέση του.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να υποβληθεί αύριο σε μαγνητική τομογραφία, υπό την επίβλεψη του ιατρικού τιμ του Άρη, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας του. Από τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα ξεκαθαρίσει και το χρονικό διάστημα της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους.

Κάτι που θα επηρεάσει, προφανώς και την απόφαση του Άκη Μάντζιου, αναφορικά με το σε ποιο από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια (με Ατρόμητο, Βόλο, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ) θα δηλωθεί για να εκτίσει την ποινή του ο Φαμπιάνο, που συμπλήρωσε κάρτες. Με τραυματίες τους Βέλεθ και Δεληζήση, άλλωστε, ο Οντουμπάζιο αποτελεί την πιο πιθανή εναλλακτική λύση για τον Βραζιλιάνο στόπερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ