ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Οι 11άδες του ντέρμπι (pics)

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Οι 11άδες του ντέρμπι (pics)

Οι επιλογές των Ματίας Αλμέιδα και Ραζβάν Λουτσέσκου για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ (19:30).

Με τον Βιεϊρίνια στο δεξί άκρο της οπισθοφυλακής και τον Νάσμπεργκ ως παρτενέρ του Εκόνγκ στο κέντρο της άμυνας παρατάσσει τον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην «Opap Arena» για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Παράλληλα, ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά δίνει επίσης φανέλα βασικού στον Ντεσπότοφ, με τον Σαμάτα να ξεκινάει στην κορυφή της «ασπρόμαυρης» επίθεσης.

Συγκεκριμένα, μπροστά από την εστία θα βρίσκεται ο Κοτάρσκι, με τους Βιεϊρίνια, Εκόνγκ, Νάσμπεργκ και Μπάμπα στην τετράδα της άμυνας. Οι Μεϊτέ και Οζντόεφ θα είναι οι δύο στα χαφ, με τους Ντεσπότοφ, Αν. Ζίβκοβιτς στα δύο άκρα και τον Κωνσταντέλια πίσω από τον Σαμάτα.

Η 11άδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Εκόνγκ, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Ντεσπότοφ, Αν. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας και Σαμάτα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Η 11άδα της ΑΕΚ – Οι επιλογές του Αλμέιδα

Από την άλλη πλευρά, ο Ματίας Αλμέιδα παρατάσσει την ΑΕΚ με τον Σιντιμπέ στο δεξί άκρο αντί του Ρότα, ενώ δίνει επίσης φανέλα βασικού στους Ελίασον και Μάνταλο.

Συγκεκριμένα, ξεκινάει την ΑΕΚ με 4-4-2, έχοντας τον Στάνκοβιτς μπροστά από την εστία και τους Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί και Μοχαμάντι στην άμυνα. Οι Σιμάνσκι και Γιόνσον θα είναι οι δύο στα χαφ, με τους Πινέδα, Ελίασον και Μάνταλο πίσω από τον Πόνσε.

Η 11άδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς – Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Ελίασον, Μάνταλος, Πόνσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ