Απάντηση Καραπαπά σε Αλαφούζο: «Μιλάει πιο συχνά από τον Κασσελάκη – Λέξη δεν είπε για τους χούλιγκαν που οδήγησαν τους ναζί Κροάτες» (pic)

Απάντηση Καραπαπά σε Αλαφούζο: «Μιλάει πιο συχνά από τον Κασσελάκη – Λέξη δεν είπε για τους χούλιγκαν που οδήγησαν τους ναζί Κροάτες» (pic)

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, απάντησε στον Γιάννη Αλαφούζο – Αναλυτικά όσα έγραψε στο Instagram.

Σε όσα ανέφερε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, για τον Ολυμπιακό σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Reuters» απάντησε ο Κώστας Καραπαπάς.

Διαβάστε επίσης: Η μετάλλαξη του Ποντένσε

«Κακομαθημένο παιδί του ελληνικού ποδοσφαίρου ο Ολυμπιακός», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού, με τον Κώστα Καραπαπά να απαντάει: «Κακομαθημένο παιδί των καθεστώτων (χούντες και «δημοκρατίες») είναι ΜΟΝΟ ΕΝΑ.

Αυτό που του χάρισαν το γήπεδο στο Βοτανικό (ή «Ελαιώνα ούτε τον άλλον αιώνα») και φέσωσαν τον Έλληνα 150 εκατομμύρια λες και τα χρώσταγαν και πήραν αντάλλαγμα έναν Ερειπώνα που ανήκε στο Δήμο Αθηναίων και όχι στην ομάδα των Αμπελοκήπων.

Λαλίστατος ο Αλαφούζος για τους χούλιγκαν και τις κροτίδες αλλά ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΕΙΠΕ για τους χούλιγκαν που οδήγησαν τους Ναζί Κροάτες. Γι’ αυτό δεν έχει να πει κάτι στα ΜΜΕ που μιλάει πιο συχνά από τον Κασσελάκη;».

Δείτε την ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ