Πώς σκέφτεται να παίξει ο Μαρτίνεθ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ – Τα δύο διλήμματα

Πώς σκέφτεται να παίξει ο Μαρτίνεθ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ – Τα δύο διλήμματα

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ καταστρώνει το πλάνο νίκης για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη...

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ το απόγευμα της Κυριακής (19:30) στο Καραϊσκάκη για την 10η αγωνιστική της Super League, σε ένα ματς πολύ σημαντικό για τους Πειραιώτες, που θέλουν τρίποντο λίγες μέρες πριν την πολύ δύσκολη αποστολή στο Λονδίνο για το ματς με τη Γουέστ Χαμ και φυσικά το ματς στην Τρίπολη με τον Αστέρα.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ καταστρώνει τα πλάνα του για το ντέρμπι με τον Δικέφαλο του βορρά, το οποίο θα διεξαχθεί κανονικά με κόσμο, με τους οπαδούς των Πειραιωτών να έχουν κάνει ήδη sold out. Ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει καταλήξει ακριβώς στην ενδεκάδα, αν και όλα δείχνουν ότι θα παίξει με τον κλασικό σχηματισμό του.

Ο Μαρτίνεθ φαίνεται πως θα ξεκινήσει στο ματς με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια και Ροντινέι, Πορόσο και Ρέτσο να είναι οι τρεις από τους τέσσερις στην άμυνα και το πιθανότερο να είναι να αγωνιστεί αριστερά ο Κίνι και ουσιαστικά να μείνει εκτός ο Ορτέγκα.

Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή το δίδυμο του Έσε με τον Μαντί Καμαρά δεν «σπάει», αφού είναι εξαιρετικοί και οι δύο και μάλιστα και σε πολύ κατάσταση, ενώ όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Κώστας Φορτούνης και θα παίξει μαζί με τους Μασούρα και Ποντένσε, πίσω από τον επιθετικό.

Σχετικά με το σέντερ φορ, ο Μαρτίνεθ ακόμη δεν έχει καταλήξει στο αν θα παίξει με τον Γιόβετιτς ή τον Ελ Κααμπί, ενώ παίζει και ένα σενάριο να αλλάξει σχηματισμό εντελώς. Σε αυτή την περίπτωση θα παίξει ο Αλεξανδρόπουλος και θα γίνει τριάδα με Έσε και Καμαρά και θα πάρει τη θέση του Μασούρα στο αρχικό σχήμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ