Άρης: Η έκπληξη με Μενέντες και η αποστολή

Άρης: Η έκπληξη με Μενέντες και η αποστολή

Ο Άκης Μάντζιος θα ανακοινώσει τους εκλεκτούς του για το αυριανό (5/11) εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ ο Αργεντινός δοκιμάστηκε και σε ρόλο επιτελικού χαφ.

Ο Άκης Μάντζιος φαίνεται ότι θα πάρει την τελευταία στιγμή τις οριστικές αποφάσεις του για την ενδεκάδα του αυριανού (5/11) εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα ο Μενέντες.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, μάλιστα, δοκιμάστηκε, εκτός από την αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής και σε θέση επιτελικού χαφ, πίσω από τον Μορόν, στο 4-2-3-1 με το οποίο αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του ο προπονητής του Άρη.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πλεονέκτημα για την τρίτη θέση, στην τριάδα πίσω από τον φορ – αυτή στα δεξιά είναι «καπαρωμένη» από τον Σουλεϊμάνοφ –  έχει ο νεαρός Παναγίδης, ενώ σαφώς λιγότερες πιθανότητες έχει ο Κάρλσον, μετά τη μέτρια παρουσία του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να ανακοινώσει την αποστολή, για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης στο «Δασυγένειο», ενώ δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ρουπ, Σαβέιρο, Ζουλ, Γκαρθία, Δεληζήσης, Ματαρίτα, Οντουμπάζιο και Βέλεθ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ