Αναγνωστόπουλος: «Ευχαριστώ τον Αλμέιδα – Η ΑΕΚ έκανε 15 ευκαιρίες»

Αναγνωστόπουλος: «Ευχαριστώ τον Αλμέιδα – Η ΑΕΚ έκανε 15 ευκαιρίες»

Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την Κηφισιά στο 1-1 με την ΑΕΚ και μετά το ματς στάθηκε στις ευκαιρίες που έχασε η Ένωση.

Ο MVP της Κηφισιάς, Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, μίλησε στην Cosmote TV μετά το 1-1 με την ΑΕΚ και αφού ευχαρίστησε τον Ματίας Αλμέιδα για τα καλά του λόγια ανέλυσε το πώς ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Ντόρτμουντ – Μπάγερν Μονάχου 0-4: Θρίαμβος στο «Signal Iduna Park» με χατ τρικ του Κέιν

Όσα είπε ο Αναγνωστόπουλος:

Για το σχόλιο του Αλμέιδα που τον αποθέωσε;

«Τον ευχαριστώ πολύ. Είναι τιμητικό να το ακούς από έναν προπονητή όπως ο Αλμέιδα. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα με πλάνο και δυναμική. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Πήραμε πάρα πολύ δύσκολα ένα μεγάλο βαθμό. Θέλει και τύχη. Η ΑΕΚ έχει κάνει 15 ευκαιρίες, τις ακυρώθηκαν τρία γκολ ως οφσάιντ, δίκαια. Αλλά εμείς χρειαστήκαμε περισσότερη τη τύχη. Συγχαρητήρια στον προπονητή, τον πρόεδρό μας, μέχρι τους φροντιστές».

Για τη φάση με τον Γαλανόπουλο που έβγαλε στο σουτ;

«Δεν είχα καλή οπτική. Σούταρε κεντρικά, ενστικτωδώς έβγαλα. Δόξα τω Θεώ πήγαν όλα καλά. Δεν ήταν όμως μόνο αυτή η φάση. Ζορίστηκα».

Αν ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι στην καριέρα του;

«Ηταν μία γεμάτη παρουσία σήμερα. Είχα κι άλλα δύσκολα παιχνίδια. Θα το βάλω στα πέντε δύσκολα παιχνίδια που πρέπει να είμαι σε συναγερμό για 100 λεπτά και δέχθηκα τόση πίεση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ