Άρης: Το σερί και τα ερωτηματικά κόντρα στον Ατρόμητο

Άρης: Το σερί και τα ερωτηματικά κόντρα στον Ατρόμητο

Ο Άρης θέλει να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο σημερινό (5/11, 20.15) παιχνίδι με την ομάδα του Περιστερίου στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ ο Άκης Μάντζιος θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τον επιτελικό χαφ και τον αριστερό εξτρέμ.

Να «χτίσει» σερί θέλει ο Άρης και να σημειώσει την τρίτη του συνεχόμενη νίκη στο Κλεάνθης Βικελίδης, στη σημερινή (5/11, 20.15) αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης. Αποτέλεσμα, που μπορεί, μάλιστα, να τον φέρει και στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Άκης Μάντζιος φαίνεται ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα για δύο θέσεις στην ενδεκάδα και συγκεκριμένα για τον επιτελικό χαφ και τον αριστερό εξτρέμ. Το πιο πιθανό σενάριο τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι να αγωνιστεί ο Μενέντες πίσω από τον Μορόν και ο Παναγίδης στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με τον Χουλκ: Έκανε χειρονομία ληστείας στον διαιτητή – «Θα φύγω από τη Βραζιλία» (vid)

Ακόμα, δοκιμάστηκε και ο Σαμόρα πίσω από τον Ισπανό επιθετικό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ένας εκ των Μενέντες ή Παναγίδη, θα αγωνιστεί στην αριστερή πλευρά. Σαφώς λιγότερες πιθανότητες έχει το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ως επιτελικός μέσος ο Κάρλσον.

Αντίθετα, ξεκάθαρα είναι τα πράγματα, σε ότι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας, στο 4-2-3-1 του Μάντζιου. Ο Κουέστα αναμένεται να είναι ο τερματοφύλακας, ο Μοντόγια θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φεράρι το αριστερό, ενώ οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Οι Νταρίντα και Βερστράτε θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Σουλεϊμάνοφ στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής και ο Μορόν στην κορυφή. Εκτός αποστολής έμεινε ο ανέτοιμος Πάβισιτς και οι τραυματίες Ρουπ, Σαβέιρο, Ζουλ, Γκαρθία, Δεληζήσης, Ματαρίτα, Οντουμπάζιο και Βέλεθ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ