ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Σλάβια Πράγας θέλει Δώνη, ο κόουτς προτιμά Παναθηναϊκό

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Σλάβια Πράγας θέλει Δώνη, ο κόουτς προτιμά Παναθηναϊκό

Ο σύλλογος της Τσεχίας είναι ο άμεσος... ανταγωνιστής του Παναθηναϊκού στο θέμα Δώνη, ο οποίος αυτή τη στιγμή δείχνει προτίμηση στους πράσινους.

Γράψαμε νωρίτερα πως υπάρχει ξένος ευρωπαϊκός σύλλογος ο οποίος έχει τον Γιώργο Δώνη ως νούμερο ένα επιλογή για τον πάγκο του σε περίπτωση που αποφασίσει να πάει σε αλλαγή προπονητή.

Και πως είναι πολύ πιθανό ο Έλληνας προπονητής να δεχτεί πρόταση μέσα στις μέρες για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Όπως αποκαλύπτει to10.gr αυτή η ομάδα είναι η Σλάβια Πράγας η οποία εδώ και καιρό έχει ξεχωρίσει τον Δώνη και αν οι νέοι ιδιοκτήτες του συλλόγου αποφασίσουν να προχωρήσουν στην πρόσληψη νέου τεχνικού, ο Έλληνας προπονητής θα είναι ο πρώτος που θα απευθυνθούν.

Κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο διήμερο, αφού στη Σλάβια γνωρίζουν για το πρεσινγκ του Παναθηναϊκου.

Ο ίδιος ο Δώνης προτιμάει αυτή τη στιγμή τον Παναθηναϊκό. Γνωρίζει για το ενδιαφέρον των Τσέχων όπως και το ότι είναι πιθανό να έρθουν κι άλλες προτάσεις, αλλά δείχνει ξεκάθαρη προτίμηση στην επιστροφή του στην Ελλάδα και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού, παραμένοντας το ακλόνητο φαβορί για τον πάγκο του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ