Ολυμπιακός : Η λύση του Βέλλιου για τον Ιανουάριο

Ολυμπιακός : Η λύση του Βέλλιου για τον Ιανουάριο

Οι σοβαρές πιθανότητες για Βέλλιο στον Ολυμπιακό και οι υποστηρικτές της λύσης του Έλληνα στράικερ

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Απόστολου Βέλλιου εμφανίζεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Για την ακρίβεια είναι η πολλοστή καθώς σχεδόν κάθε μεταγραφική περίοδο εμφανίζεται ως μια από τις επιλογές των πρωταθλητών Ελλάδας για την γραμμή κρούσης. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και τώρα εν όψει Ιανουαρίου με τις πληροφορίες μάλιστα να αναφέρουν πως οι πιθανότητες για να γίνει πλέον το deal είναι σοβαρές.

Βασικός λόγος που στον Ολυμπιακό βλέπουν πλέον πολύ σοβαρά την περίπτωση του είναι η αναζήτηση ενός καθαρού φορ περιοχής. Μπορεί στον Ολυμπιακό να υπάρχουν οι Ανσαριφάρντ, Εμενίκε, Τζούρτζεβιτς και Μπεν όμως κανείς δεν έχει τα χαρακτηριστικά του καθαρού φορ περιοχής, αυτά που διαθέτει ο 25χρονος Έλληνας επιθετικός.

Ξέχωρα από το τι μπορεί να συμβεί με κάποιον από τους παραπάνω επιθετικούς που διαθέτει ο Ολυμπιακός αλλά και με την υπόθεση Μιραλάς, στον Πειραιά θεωρούν πως η ομάδα χρειάζεται ένα «βαρύ» φορ για να υπάρχει ποικιλία στο ρόστερ της επίθεσης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς είναι θερμός υποστηρικτής της επιλογής Βέλλιου. Το ίδιο θετικός είναι και ο Τάκης Λεμονής με την υπόθεση του επιθετικού της Νότιγχαμ να είναι για ευνόητους λόγους εύκολη στο να ολοκληρωθεί εφόσον παρθεί η τελική απόφαση.

Ο Βέλλιος που έχει μέχρι τώρα μόλις μια συμμετοχή στη φετινή σεζόν με την Αγγλική ομάδα (στο Λιγκ Καπ κόντρα στην Σριούσμπερι) είναι θετικός στην επιστροφή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και πλέον αυτό που απομένει είναι το τελικό «οκ» από το Ρέντη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ