Ατρόμητος: Χωρίς Βέργο-Ιμερέκοβ κόντρα στον Πανσερραϊκό-Μέσα ο Τζαβέλλας

Ατρόμητος: Χωρίς Βέργο-Ιμερέκοβ κόντρα στον Πανσερραϊκό-Μέσα ο Τζαβέλλας

Η αποστολή του Ατρομήτου για τον αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκό στο Περιστέρι για την 11η αγωνιστική της Super League (11/11.19:00)

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Πανσερραϊκό για την 11η αγωνιστική της Super League, στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου και θέλει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες που πέτυχε απέναντι σε Παναιτωλικό και Άρη.

Ο προπονητής του Ατρομήτου, Σάσα Ίλιτς, δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Βέργο και Ιμερέκοφ. Ο Έλληνας επιθετικός ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν, όμως κρίθηκε ανέτοιμος, ενώ ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση μετά από χτύπημα που δέχτηκε στον αγώνα με τον Άρη.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός Β’: Με Ομάρ Ρίτσαρντς και Ελ Αραμπί η αποστολή για Διαγόρα!

Αντιθέτως, στην αποστολή επέστρεψε ο Γιώργος Τζαβέλλας οποίος ανάρρωσε πλήρως και είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά μετά από απουσία δύο εβδομάδων.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρομήτου:

Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούεν, Καμαρά, Κούντε, Γιουμπιτάνα, Βαλένσια, Ντιρκς, Ρομπάιγ, Αντζιέλσκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ