Ολυμπιακός Β’: Με Ομάρ Ρίτσαρντς και Ελ Αραμπί η αποστολή για Διαγόρα!

Ολυμπιακός Β’: Με Ομάρ Ρίτσαρντς και Ελ Αραμπί η αποστολή για Διαγόρα!

Ο Άριελ Ιμπαγάσα συμπεριέλαβε τους Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Ομάρ Ρίτσαρντς στην αποστολή για την αναμέτρηση κόντρα στο Διαγόρα.

Ο Ολυμπιακός Β‘ υποδέχεται τον Διαγόρα Ρόδου στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη για την 7η αναμέτρηση της Super League 2 (11/11, 14:00) και ο Άριελ Ιμπαγάσα ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του, η οποία συμπεριλαμβάνει και δύο εκπλήξεις.

Ο Αργεντίνος προπονητής συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας του, τους Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Ομάρ Ρίτσαρντς, οι οποίοι βέβαια λογίζονται ως παίκτες της πρώτης ομάδας. Ο 36χρονος Μαροκινός επιθετικός φέτος έχει αγωνιστεί σε 7 παιχνίδια με τους «Ερυθρόλευκους» και έχει σκοράρει μία φορά, ενώ ο Άγγλος αμυντικός ακόμα δεν έχει κάνει ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Από που πάνε για το Conference League; Ποιες αντιπάλους θα είχε σήμερα η Big 4 αν…

Από εκεί και πέρα, στην αποστολή βρίσκεται ο Θανάσης Ανδρούτσος, ο οποίος έχει μονιμοποιηθεί στη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά και ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού Β’:

Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Αργυρίου, Μπαγκαλιάνης, Μπα, Κωστή, Ελ Αραμπί, Φαντιγκά, Καράκουτης, Χ. Κωστούλας, Κουτσίδης, Λιάτσος, Μαρίνος, Μιχαήλ, Παπαδούδης, Παπακανέλλος, Περλέσι, Ρίτσαρντς, Σγούρος, Τσέλιος και Βλαχομήτρος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ