Βαλεριάνος : «Για τον Άρη τα καλύτερα ξεκινάνε του χρόνου»

Βαλεριάνος : «Για τον Άρη τα καλύτερα ξεκινάνε του χρόνου»

Ο 26χρονος αμυντικός μίλησε αποκλειστικά μέσα από to10.gr για τη φετινή σεζόν, που έφτασε στο τέλος της, και για όσα επιφυλάσσει η επόμενη για τον ίδιο και την ομάδα.

Την ανασκόπηση της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε έκανε με αποκλειστικές δηλώσεις του μέσα από to10.gr ο Γιώργος Βαλεριάνος. O Έλληνας αμυντικός αναφέρθηκε στους παράγοντες που χάρισαν στον Άρη την άνοδο στη Superleague αλλά και στο κλίμα που επικρατούσε στα αποδυτήρια του Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο 26χρονος αριστερός μπακ έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο με τον Άρη και αποκάλυψε ότι θέλει να παραμείνει στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Γιώργος Βαλεριάνος μίλησε ακόμα για τον ρόλο του Παύλου Μυροφορίδη και του Δημήτρη Σπανού αλλά και τον Θόδωρο Καρυπίδη.

– Ολοκληρώθηκε μια χρονιά, που νομίζω ότι λίγο-πολύ πήγε όπως θα θέλατε…

«Ναι, όλα κύλησαν όμορφα και στο τέλος καταφέραμε αυτό που είχαμε θέσει ως στόχο. Νομίζω ότι για τον Άρη ξεκινάνε τα καλύτερα την επόμενη χρονιά. Η ομάδα επέστρεψε εκεί που ανήκει, ο κόσμος πήρε αυτό που ήθελε και προχωράμε».

– Βλέποντας πέρσι τον Άρη ως αντίπαλος, τι το διαφορετικό είχε φέτος και πέτυχε τον στόχο του;

«Πέρσι έβλεπα μια ομάδα ποιοτικά καλή. Τα αποτελέσματα, βέβαια, από την αρχή δεν της πήγανε καλά και νομίζω ότι αυτό γυρνάει κάπως δύσκολα. Εμείς ευτυχήσαμε και από την αρχή να πάρουμε εφτά τρίποντα, ήταν πάρα πολύ σημαντικό αυτό για τη συνέχεια. Μας έδωσε ψυχολογία».

– Η ομάδα, πάντως, έδειχνε πως είναι μια οικογένεια. Αυτό έβγαινε μέσα στο γήπεδο, με τον τρόπο που πανηγυρίζατε τα γκολ, ακόμα και όταν διαμαρτυρόσασταν…

«Όπως έχω ξαναπεί, αυτό έχει να κάνει με την ομάδα που έφτιαξαν ο Παύλος Μυροφορίδης, ο Δημήτρης Σπανός και ο Θόδωρος Καρυπίδης. Νομίζω ότι όλοι ήμασταν στην προετοιμασία, εκτός από τον Βαγγέλη (σ.σ. Πλατέλλα) και είχαμε εκεί τον χώρο και τον χρόνο να γνωριστούμε, να συνεργαστούμε, να κάνουμε τα λάθη μας και τα σωστά μας και να βγουν κάποια πράγματα, τα οποία έπρεπε να δουλέψει ο προπονητής. Μέσα σε όλα αυτά, όταν μένεις τόσο καιρό με τα παιδιά στο ίδιο δωμάτιο νομίζω ότι γίνεσαι οικογένεια».

– Φαντάζομαι όταν ήρθες στον Άρη, είχες στο μυαλό σου την προοπτική να πετύχει η ομάδα τον στόχο της και να συνεχίζεις στη Superleague…

«Πιστεύω ότι είναι όνειρο και των 30 παικτών που βρίσκονται εδώ. Να μείνουν, δηλαδή, στον Άρης της Superleague. Ο καθένας από μας έβαλε τα θεμέλια ώστε να ανέβει η ομάδα του χρόνου και είναι λογικό να θέλει να παραμείνει. Θα ήταν ψέματα αν έλεγε κάποιος ότι θέλει να φύγει του χρόνου».

– Έχεις συμβόλαιο για άλλο έναν χρόνο, έχεις κάνει κάποια συζήτηση για το μέλλον σου;

«Δεν έχω συζητήσει για κάτι είναι η αλήθεια. Νομίζω ότι όσοι, σαν και μένα, έχουν συμβόλαιο θα έρθουν στην προετοιμασία και μετά από κει και πέρα δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει».

– Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στους οπαδούς του Άρη, οι οποίοι όπου και αν παίξατε ήταν στο πλευρό σας;

«Ο κόσμος θεωρώ ότι ένιωσε την προσπάθειά μας. Κατάλαβε ότι δεν ήρθαμε εδώ ούτε ως μεγάλα ονόματα, ούτε με φανφάρες, αλλά με την πίστη μας, με τη δουλειά μας και με την αγωνιστικότητά μας πετύχαμε τον στόχο μας. Γι αυτό και ήταν δίπλα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ