Βόλος – Άρης 0-2: «Καθάρισε» στο Πανθεσσαλικό με Μορόν και Νταρίντα

Βόλος – Άρης 0-2: «Καθάρισε» στο Πανθεσσαλικό με Μορόν και Νταρίντα

Ο Άρης χάρη στα γκολ του Μορόν και Νταρίντα πέρασε από το Πανθεσσαλικό επικρατώντας του Βόλου με 2-0 για την 11η αγωνιστική της Super League.

Τα γκολ του Μορόν και του Νταρίντα έδωσαν τη νίκη στον Άρη, ο οποίος πέρασε από το Πανθεσσαλικό (0-2) για την 11η αγωνιστική της Super League. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου «πάτησε» στην πρώτη εξάδα φτάνοντας τους 17 βαθμούς. Τα γκολ για τους Θεσσαλονικείς τα πέτυχαν οι Μορόν με πέναλτι και Νταρίντα από ασίστ του Σουλεϊμάνοφ.

Από την άλλη ο Βόλος παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας με 6 βαθμούς αλλά με μία αγωνιστική λιγότερη.

Διαβάστε επίσης: Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 1-1: Ο Αντζιέλσκι κράτησε «όρθιους» τους Περιστεριώτες στις καθυστερήσεις

Το απόλυτο μηδέν…

Το πρώτο μέρος δεν εμπεριείχε πολλές ευκαιρίες πέρα από τα δύο σουτ του Βόλου στα πρώτα πέντε λεπτά τα οποία δεν ανησύχησαν ιδιαιτέρως τον Κουέστα. Ο Άρης ήλεγχε τον ρυθμό αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις μέχρι που έφτασε το 36ο λεπτό όπου ο Μπράμπετς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά ύστερα από σέντρα του Πάρδο από τα δεξιά.

Ωστόσο ύστερα από παρέμβαση του VAR το γκολ ακυρώθηκε γιατί ο Τσέχος αμυντικός χρησιμοποίησε το χέρι του για να κοντρολάρει την πορεία της μπάλας και στη συνέχεια να σκοράρει.

Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, ο Μορόν έπιασε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων αλλά η προσπάθειά του κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

«Έκρηξη» του Άρη στο δεύτερο μέρος

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο ήταν από πλευράς Βόλου. Ο Λούνα βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Κουέστα αλλά το σουτ του Ισπανού αμυντικού από διαγώνια θέση μπλοκαρίστηκε σταθερά από τον συμπατριώτη του.

Στο 57′ ο Τσιμεντερίδης πήγε στο VAR καθώς θεώρησε πως υπήρχε παράβαση του Καλογερόπουλου πάνω στον Μορόν εντός της περιοχής με τον Έλληνα διαιτητή μετά από λίγο να καταλογίζει πέναλτι. Ο Ισπανός επιθετικός των «κίτρινων» ανέλαβε την εκτέλεση και σημάδεψε σωστά για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του στο 60′.

Ο Άρης έφτασε και σε δεύτερο γκολ όταν ο Σουλεϊμάνοφ από τα δεξιά έκανε την κούρσα ξεπερνώντας τον Κίτσο και έδωσε έτοιμο γκολ στον Νταρίντα ο οποίος έγραψε το 0-2.

Ο Βόλος προσπάθησε να μειώσει αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα με αποτέλεσμα να γνωρίσει την 6η του ήττα στο πρωτάθλημα και να παραμείνει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Βόλος: Κόστιτς, Κίτσος, Καλογερόπουλος, Τσοκάνης, Λούνα (72′ Μαχαίρας), Γκλάβτσιτς, Τρουιγέ (72′ Ενγκίν), Ντέλετιτς, Κορνέτ (46′ Άλχο), Μπερτόγλιο (48′ Κόμπα), Γκαρσία

Άρης: Κουέστα, Μοντόγια, Μπράμπετς, Φατόρε, Φεράρι, Νταρίντα (90′ Ζαμόρα), Βερστρέτε, Σουλεϊμάνοφ (81′ Κάρλσον), Πάρδο (81′ Εμβοντό), Παναγίδης (64′ Μενέντες), Μορόν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ