Ψάχνει την επιστροφή στις νίκες ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αστέρα

Ψάχνει την επιστροφή στις νίκες ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αστέρα

Ολυμπιακός και Αστέρας Τρίπολης ρίχνονται στη «μάχη» της 11ης αγωνιστικής της Super League με τους «ερυθρόλευκους» να ψάχνουν την επιστροφή στις νίκες.

Ο Ολυμπιακός θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (20:30) για την 11η αγωνιστική της Super League με την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ να ψάχνει τη νίκη μετά από δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Οι ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την ήττα με 4-2 κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη για το πρωτάθλημα την προηγούμενη εβδομάδας αλλά και την ήττα από τη Γουέστ Χαμ με 1-0 στο Λονδίνο για τους ομίλους του Europa League λίγες μέρες νωρίτερα.

Διαβάστε επίσης: Γουόκαπ: «Είμαστε πιο πεινασμένοι από ποτέ – Τα πρωταθλήματα δεν κερδίζονται από το Νοέμβρη» (vid)

Για τους φιλοξενούμενους όπως ενημερωθήκατε από to10.gr ο Ζουλιάν Μπιανκόν συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή της πρώτης ομάδας.

Ο Τζάκσον Πορόζο έμεινε εκτός γιατί είχε ενοχλήσεις από το παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ, ενώ εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Μαντί Καμαρά, αλλά και ο τραυματίας Φρέιρε.

Από την άλλη οι Αρκάδες δεν έχουν βρει σταθερότητα τη φετινή σεζόν και για αυτό βρίσκονται στην 9η θέση του πρωταθλήματος με 11 βαθμούς. Ο Μίλαν Ράσταβατς θα έχει στη διάθεσή του μετά από πολύ καιρό τον Κωστέα ενώ εκτός έμεινε ο τραυματίας Μπαρτόλο, οι τιμωρημένοι Τζουκάνοβιτς και Μουνάφο, καθώς και οι Σίτο και Βίκο που είναι ανέτοιμοι.

Υπενθυμίζεται πως το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο τόσο από οπαδούς του Αστέρα όσο και από οπαδούς του Ολυμπιακού καθώς οι Αρκάδες έδωσαν εισιτήρια στους «ερυθρόλευκους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ