Βόκολος: «’Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, συνεχίζουμε»

Βόκολος: «’Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, συνεχίζουμε»

Ο Λεωνίδας Βόκολος μίλησε για την ήττα της Λαμίας από την ΑΕΚ.

Η Λαμία δεν τα κατάφερε απέναντι στην ΑΕΚ και ηττήθηκε με σκορ 3-0, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Superleague, με τον Λεωνίδα Βόκολο να τοποθετείται για την αναμέτρηση.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως κρατά την εικόνα της ομάδας του στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, ενώ στάθηκε στη δυσκολία του παιχνιδιού, επισημαίνοντας ότι όλοι θα πρέπει να συνεχίσουν.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Λεωνίδας Βόκολος:

«Κρατάω την εικόνα της ομάδας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Η ομάδα ισορρόπησε το παιχνίδι μετά τα γκολ, προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο, ειδικά στο β’ ημίχρονο με το ξεκίνημα και για αρκετό διάστημα δεν ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί, κρατήσαμε τη μπάλα βγάλαμε κάποιες φάσεις, και στο τέλος δεχθήκαμε ένα τέρμα στο ανοιχτό γήπεδο όπου ξέρουμε ότι η ΑΕΚ είναι πολύ δυνατή. Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν για άλλο ένα παιχνίδι. Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε».

Για την διακοπή του πρωταθλήματος: «Πάρα πολύ δουλειά, κάτω το κεφάλι, αυτό που λέω και στις νίκες, αυτό λέω και στις ήττες. Από αύριο είναι μια καινούργια μέρα, πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το επόμενο μας παιχνίδι με τον Ατρόμητο που είναι εξίσου σοβαρό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ