Τα επιτεύγματα του Φορτούνη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Τα επιτεύγματα του Φορτούνη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Ο Κώστας Φορτούνης συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς να γράφει ιστορία στον Ολυμπιακό αφού μετά τα δύο γκολ που πέτυχε στην Τρίπολη έφτασε σε τρία ακόμη επιτεύγματα.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Αστέρα με 2-0 στην Τρίπολη για την 11η αγωνιστική της Super League χάρη στα δύο γκολ του Κώστα Φορτούνη.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός πέρασε στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης στη θέση του Σκάρπα και πέρα από απόλυτος πρωταγωνιστής, ήταν αυτός που έδωσε μία πολύτιμη νίκη στους «ερυθρόλευκους».

Διαβάστε επίσης: Φορτούνης: «Εχει κλείσει το κεφάλαιο της Εθνικής για μένα»

Μέσα σε ένα παιχνίδια κατάφερε να φτάσει σε τρία ακόμη επιτεύγματα με αυτά να είναι:

Με αυτά τα δύο τέρματα έφτασε τα 73 στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού ξεπερνώντας τον Αριστείδη Παπάζογλου που είχε 72 και βρισκόταν στην 7η θέση. Παράλληλα έφτασε τα 90 συνολικά με την πειραϊκή ομάδα (73 στο πρωτάθλημα, 6 στο Κύπελλο Ελλάδας και 11 στην Ευρώπη) με τον Αστέρα Τρίπολης να αποτελεί το αγαπημένο του «θύμα».

Κόντρα στους Αρκάδες έχει σκοράρει 11 φορές σε 15 ματς με την ΑΕΚ να ακολουθεί με 8 γκολ σε 33 αναμετρήσεις ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα με 7 γκολ σε 15 αγώνες.

Μάλιστα δεν σταματάει εκεί αφού αυτή ήταν η 8η φορά στην καριέρα του όπου πετυχαίνει δύο γκολ μέσα σε ένα ματς με την πρηγούμενη να καταγράφεται τον Δεκέμβρη του 2022 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ