Οι Ουκρανοί «βλέπουν» δυσαρέσκεια στον ΠΑΟΚ για Μίχελ

Οι Ουκρανοί «βλέπουν» δυσαρέσκεια στον ΠΑΟΚ για Μίχελ

Με αφορμή τη μη ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ντάριο Σρνα στον ΠΑΟΚ, ουκρανικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Λουτσέσκου ήταν αρνητικός στην απόκτηση του Κροάτη αμυντικού, ενώ εικάζουν πως υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια στην Τούμπα για τον Μίχελ.

Με την ματαίωση της μεταγραφής του Ντάριο Σρνα στον ΠΑΟΚ, ασχολήθηκε ουκρανική ιστοσελίδα «sportarena.com». Σύμφωνα με δημοσίευμα ο Κροάτης αμυντικός βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη, για να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του, με πρωτοβουλία του αθλητικού διευθυντή του Δικεφάλου, Λούμπος Μίχελ. Όμως ο τελευταίος βρήκε απέναντι του τον Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο απόκτηση του έμπειρου αμυντικού.

Οι Ουκρανοί ισχυρίζονται πως στο στρατόπεδο του Δικεφάλου υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για τον Λούμπος Μίχελ και τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την υπόθεση Σρνα, δημιουργώντας παράλληλα αναστάτωση στους κόλπους της ομάδας. Επίσης αναφέρουν πως απ’ αυτή την αναστάτωση κερδισμένος θα είναι ο Ρουμάνος τεχνικός που θα ηγηθεί τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ