«Η Βίσλα θέλει τρία εκατ. ευρώ για τον Καρλίτος»

«Η Βίσλα θέλει τρία εκατ. ευρώ για τον Καρλίτος»

Η Βίσλα Κρακοβίας θέλει τουλάχιστον τρία εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Καρλίτος, για τον οποίο ενδιαφέρεται η ΑΕΚ.

Ο επιθετικός της Βίσλα Κρακοβίας, Καρλίτος εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του την φετινή περίοδο και οι πληροφορίες θέλουν την ΑΕΚ να έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη. Πάντα με βάση τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο τεχνικός διευθυντής των κιτρινόμαυρων, Νίκος Λυμπερόπουλος έχει πολύ καλή γνώμη για τον παίκτη και θεωρεί πως ο Καρλίτος είναι ιδανική επιλογή για αντί-Αραούχο.

Η συγκεκριμένη όμως υπόθεση είναι πολύ δύσκολη για την ΑΕΚ, καθώς τα ρεπορτάζ του πολωνικού Τύπου αναφέρουν πως η Βίσλα Κρακοβίας δεν συζητά την πώληση του παίκτη με λιγότερα από τρία εκατ. ευρώ. Ο Καρλίτος έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την Βίσλα αλλά αυτό δεν εμποδίζει την πολωνική ομάδα να έχει υψηλές απαιτήσεις.

Πάντα με βάση τις πληροφορίες των Πολωνών, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι μια από τις ομάδες που έχουν «χτυπήσει την πόρτα» της Βίσλα εκφράζοντας ενδιαφέρον για τον Καρλίτος και μάλιστα οι Κροάτες είναι διατεθειμένοι να κάνουν καλή πρόταση για να δελέσουν τους ιθύνοντες της πολωνικής ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ