Πιθανή αλλαγή έδρας στο Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ

Πιθανή αλλαγή έδρας στο Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ

Πολύ πιθανό μοιάζει το σενάριο να γίνει αλλαγή έδρας στο παιχνίδι Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ, αφού ενδέχεται να μην έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο γήπεδο των Σερρών. Αν ο αγώνας διεξαχθεί τελικά στη Τούμπα τότε προκύπτει άλλο πρόβλημα, αφού την ίδια μέρα έχει οριστεί το ματς Άρης-Παναθηναϊκός.

Ο Πανσερραϊκός αντιμετωπίζει πρόβλημα με το Δημοτικό στάδιο των Σερρών, το οποίο έχει αποκτήσει προσωρινή άδεια λειτουργίας για ένα μήνα, όμως χρειάζεται βελτιωτικές εργασίες προκειμένου να λυθεί το ζήτημα στατικότητας στο στέγαστρο του γηπέδου.

Αυτές οι εργασίες δεν είναι δεδομένο ότι θα ολοκληρωθούν μέσα στις επόμενες μέρες και συγκεκριμένα μέχρι τις 26 Νοεμβρίου, όταν και έχει οριστεί η αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής μεταξύ Πανσερραϊκού και ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης: Αυτά μόνο ο «Θωμάς» – Οι ασύλληπτες επιδόσεις του βιονικού Γουόκαπ (vids)

Οι άνθρωποι της Σερραϊκής ΠΑΕ κάνουν προσπάθειες να ολοκληρωθούν οι εργασίες προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα στο στέγαστρο του γηπέδου και να εξασφαλίσει ξανά άδεια καταλληλότητας.

Σε περίπτωση όμως που δεν προλάβουν να ολοκληρωθούν οι εργασίες, το πιο πιθανό σενάριο είναι, να γίνει αλλαγή έδρας, όπως έγινε και με τον Άρη, και να διεξαχθεί ο αγώνας του πρώτου γύρου στη Τούμπα, και αυτός του δεύτερου γύρου να γίνει στις Σέρρες.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο προκύπτει άλλο ζήτημα καθώς την ίδια ημέρα έχει οριστεί και ο αγώνας μεταξύ του Άρη και του Παναθηναϊκού. Όπως καταλαβαίνουμε η Αστυνομία είναι δύσκολο να δώσει το πράσινο φως προκειμένου να διεξαχθούν οι δύο αναμετρήσεις την ίδια μέρα στη Θεσσαλονίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ