Το… σίριαλ Σκάρπα συνεχίζεται στην Βραζιλία – Νέο δημοσίευμα και ανατροπή…

Το… σίριαλ Σκάρπα συνεχίζεται στην Βραζιλία – Νέο δημοσίευμα και ανατροπή…

Τι αναφέρουν τα Βραζιλιάνικα ΜΜΕ για το μέλλον του Γκουστάβο Σκάρπα και την πρόταση της Ατλέτικο Μινέιρο στην οποία υποστήριζαν το πρωί πως έχει «κλείσει».

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Γκουστάβο Σκάρπα και της Ατλέτικο Μινέιρο.

Το πρωί υπήρξε δημοσίευμα στη Βραζιλία που ανέφερε ότι ο 29χρονος επιθετικός μέσος του Ολυμπιακού τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα της χώρας του και απομένει πλέον το deal ανάμεσα στην Ατλέτικο και τη Νότιγχαμ Φόρεστ για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Πριν από λίγο, όμως, υπήρξαν νέα ρεπορτάζ στη Βραζιλία που διαψεύδουν τα πρωινά και τονίζουν ότι ακόμα δεν υπάρχει καμία συμφωνία, ούτε ανάμεσα στον Γκουστάβο Σκάρπα και την Ατλέτικο, ούτε ανάμεσα στον λατινοαμερικάνικο σύλλογο και τον βρετανικό.

«Δεν έχει υπογράψει ο Σκάρπα. Δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων, ούτε μεταξύ του παίκτη και της Ατλέτικο Μινέιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, Ενρίκε Μούτζι, σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γκουστάβο Σκάρπα ήρθε στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι ως δανεικός από την αγγλική ομάδα και μέχρι στιγμής έχει καταγράψει 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ το προηγούμενο διάστημα είχαν υπάρξει αντίστοιχα δημοσιεύματα στη χώρα του καφέ που συνέδεαν τον Λατινοαμερικάνο μεσοεπιθετικό με τις Φλαμένγκο, Φλουμινένσε, Σάο Πάολο, Κορίνθιανς, Παλμέιρας και Ιντερνασιονάλ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ