Ολυμπιακός: Ποιοι μπορεί να… αλλάξουν το πλάνο του Ιανουαρίου

Ολυμπιακός: Ποιοι μπορεί να… αλλάξουν το πλάνο του Ιανουαρίου

Ο Ολυμπιακός, η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου που πλησιάζει και τα δεδομένα που μπορούν να αλλάξουν...

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του 2023 και στους 8 αγώνες που απομένουν τον τελευταίο μήνα σε όλες τις διοργανώσεις θέλει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το έτος.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ καλείται να διαχειριστεί ένα ρόστερ που είναι πολύ ποιοτικό και απαρτίζεται από πολλούς ποδοσφαιριστές, με τον Ισπανό να έχει ξεκαθαρίσει ότι υπολογίζονται όλοι.

Οι ερυθρόλευκοι δίνουν συνεχόμενα ματς ανά 3-4 μέρες σε Ελλάδα και Ευρώπη, που θα κρίνουν πολλά τόσο για το πρωτάθλημα και την πρόκριση, όσο και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό, καθώς πλησιάζει ο Ιανουάριος.

Ο Ολυμπιακός είναι πάντα ενεργός στην αγορά και έχει στο… κάδρο την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενδεχομένως ενός μέσου και ενός επιθετικού, όμως τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν και αυτό να γίνει μέσα από το ροτέισον των Πειραιωτών.

Ο Μαρτίνεθ έχει έξι παίκτες στο ρόστερ του που είτε είναι στα… πιτς, είτε στη δεύτερη γραμμή των επιλογών και αναμένεται να βγουν μπροστά στο επόμενο διάστημα. Ο Φρέιρε είναι ο ένας και ταλαιπωρείται εδώ και δύο μήνες από τραυματισμό και υποτροπές. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πως θα είναι έτοιμος για τον Παναιτωλικό ενώ συνολικά όσο έπαιξε δεν έχει θετικό πρόσημο.

Ο Μπιανκόν από την άλλη που υπολογίζεται και για τα στόπερ έκατσε για πρώτη φορά στον πάγκο με τον Αστέρα και υπολογίζεται ενώ και ο Ρίτσαρντς έπαιξε με τον Ολυμπιακό Β’ 45 λεπτά και έδειξε σε καλή κατάσταση. Αν είναι καλά εκείνος τότε πρόκειται για μια… μεταγραφή στο δεύτερο μισό της σεζόν για τις θέσεις των μπακ.

Εκτός από τους αμυντικούς όμως, σημαντικό ρόλο στο αν θα γίνει μεταγραφή και στη μεσαία γραμμή θα παίξει η κατάσταση του Βιθέντε Ιμπόρα στον επόμενο ένα μήνα, ενώ το ίδιο ισχύει και στην επίθεση με τους Γιόβετιτς και Ελ Αραμπί να καλούνται να αποδείξουν πολλά, ειδικά από τη στιγμή που ο Ελ Κααμπί θα λείψει το Κόπα Άφρικα με το Μαρόκο.

Εφόσον είναι καλά οι δύο τους και ενεργοποιηθεί ο Ελ Αραμπί, ο οποίος σκόραρε με τον Ολυμπιακό Β’, τότε ο Μαρτίνεθ θα έχει ξανά πλειάδα επιλογών στα χέρια του σε όλες σχεδόν τις θέσεις και ανάλογα μπορεί να διαφοροποιηθεί εντελώς το πλάνο και ο σχεδιασμός των μεταγραφών του Ιανουαρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ