Ολυμπιακός Κ17-ΠΑΟΚ Κ17 1-2: Οι έφηβοι του Δικέφαλου πήραν το ντέρμπι και την πρόκριση στο Final Four

Ολυμπιακός Κ17-ΠΑΟΚ Κ17 1-2: Οι έφηβοι του Δικέφαλου πήραν το ντέρμπι και την πρόκριση στο Final Four

H oμάδα της Κ17 του ΠΑΟΚ επικράτησε της αντίστοιχης του Ολυμπιακού με 2-1 στο τελικό για τη πρώτη φάση του πρωταθλήματος, με το Δικέφαλο του Βορρά να εξασφαλίζει από τώρα τη συμμετοχή του στο Final Four.

H K17 του Ολυμπιακό ηττήθηκε με 2-1 από την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ, στον τελικό της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος ο οποίος διεξήχθη στο Αγρίνιο. Με αυτό το τρόπο οι έφηβοι του ΠΑΟΚ κέρδισαν το πρώτο τελικό της σεζόν, ενώ παράλληλα εξασφάλισαν από τώρα τη πρόκρισή τους στο Final Four της Super League K17.

Όλα τα γκολ της αναμέτρησης μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο της, με τον Δικέφαλο του Βορρά αν προηγείται με 2-0 χάρις στα γκολ των Ντούνγκα  στο 47′ και Κοσίδη στο 68′ με πέναλτι. Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φίλη στο 81ο λεπτό, όμως  στη συνέχεια δε κατάφεραν να βρουν δεύτερο γκολ αν και πίεσαν για την ισοφάριση.

Διαβάστε επίσης: Η γκέλα με τις κάρτες τώρα… δικαιώνεται- Εκτός με Γαλλία οι Μάνταλος και Κουρμπέλης- Ακόμη εντός όμως ο Φύσσας, ο Κωνσταντινίδης, που δεν πήραν πριμ

Οι αρχικές ενδεκάδες

Ολυμπιακός: Γεωργακόπουλος, Σκουρόπουλος, Φράγκος, Καρκατσάλης, Σουλανιάκου, Φίλης, Ζουριδάκης, Πλης, Μπιμπίκας, Δαρβίρας, Βασιλακόπουλος.

ΠΑΟΚ: Μπελερής, Τσιότας, Βυρσοκίνος, Κοσίδης, Μπαταούλας, Ελευθεριάδης, Τσίτσιλας, Παπανικόπουλος, Στύλος, Μύθου, Ντούνγκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ