«Τα χαρακτηριστικά του Κουλιεράκη μοιάζουν με αυτά του Μπονούτσι»

«Τα χαρακτηριστικά του Κουλιεράκη μοιάζουν με αυτά του Μπονούτσι»

Το CIES εστίασε για ακόμη μία φορά στον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, τοποθετώντας τον σε μια δεκάδα παικτών κάτω των 21 ετών που τα χαρακτηριστικά τους μοιάζουν με αυτά του Λεονάρντο Μπονούτσι.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης αποτελεί ένα από τα πιο λαμπρά αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και για ακόμη μία φορά απασχόλησε το Διεθνές Παρατηρητήριο Ποδοσφαίρου ή αλλιώς CIES.

Σύμφωνα με μία έρευνα ο αμυντικός του ΠΑΟΚ είναι ένας από τους δέκα παίκτες με ηλικία 21 ετών και κάτω των οποίων τα χαρακτηριστικά τους μοιάζουν με αυτά του Λεονάρντο Μπονούτσι. Ο Ιταλός αμυντικός στην ακμή του ήταν ένα «τείχος» στην άμυνα της Γιουβέντους και αποτελούσε έναν από τους καλύτερους σέντερ μπακ της εποχής. Πλέον στα 36 του αγωνίζεται από το περασμένο καλοκαίρι στην Ουνιόν Βερολίνου στη Bundesliga.

Διαβάστε επίσης: Premier League: Ποδοσφαιριστής παράτησε την ερωμένη του για να τσεκάρει… τη σύζυγό του

Ο Κουλιεράκης κατατάσσεται στην 5η θέση της σχετικής λίστας βάσει της χρηματιστηριακής του αξίας στο ποδόσφαιρο, ενώ στη δεκάδα βρίσκονται μεταξύ άλλων ο Ουσμάν Ντιομαντέ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και ο Ρόμπερτ Ρέναν της Ζενίτ.

Σε 15 αγώνες τη φετινή σεζόν μετράει ένα γκολ έχοντας μπει για τα καλά στην Εθνική Ελλάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ