Noκ-άουτ ο Χααλάντ για το παιχνίδι κόντρα στη Σκωτία

Noκ-άουτ ο Χααλάντ για το παιχνίδι κόντρα στη Σκωτία

Ο Έρλιγκ Χάλαντ θα απουσιάσει από το παιχνίδι της Νορβηγίας κόντρα στη Σκωτία λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει, όπως ενημέρωσε ο ομοσπονδιακός του προπονητής.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δε θα βοηθήσει την εθνική του ομάδα στο τελευταίο παιχνίδι της Νορβηγίας για τα προκριματικά του EURO κόντρα στη Σκωτία στη Γλασκώβη  καθώς ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στο προηγούμενο αγώνα κόντρα στα Νησιά Φερόε.

Όπως ενημέρωσε ο γιατρός της Εθνικής Νορβηγίας, Όλα Σαντ, ο τραυματισμός του Χάαλαντ δεν είναι ανησυχητικός, όμως ο παίκτης πονάει και είναι καλύτερο να προφυλαχτεί. Το ίδιο τόνισε και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Στόλε Σολμπάκεν, ο οποίος δήλωσε ότι δε θα έρθει αντικαταστάτης για τον 23χρονο επιθετικό:

Διαβάστε επίσης: «Παρακολουθεί την περίπτωση του Πάνγκος ο Ολυμπιακός» – «Ζυγίζει» τα δεδομένα ο Μπαρτζώκας

«Είναι προφανώς κρίμα που ο Έρλινγκ δεν θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Κυριακής, αλλά δεν πρόκειται να φέρουμε αντικαταστάτη. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους επιθετικούς παίκτες στην ομάδα».

Τις εξελίξεις σχετικά με την κατάσταση του Χάαλαντ παρακολουθεί και η ομάδα του, Μάντσεστερ Σίτι, η οποία δε θέλει να χάσει για μεγάλο διάστημα το πρώτο της σκόρερ. Μάλιστα το πρώτο ματς για τους Πολίτες μετά τη διακοπή είναι το ντέρμπι  απέναντι στη Λίβερπουλ.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Νορβηγία βρίσκεται στον 1ο προκριματικό όμιλο  και στη τρίτη θέση με 10 βαθμούς, πίσω από την Ισπανία και τη Σκωτία, οι οποίες έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά τη πρόκρισή τους στο EURO το επόμενο καλοκαίρι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ