Ο Μαρτίνεθ έστειλε μήνυμα για το 8 στα 8 στους παίκτες του – Η… προειδοποίηση για την επιστροφή στο Ρέντη

Ο Μαρτίνεθ έστειλε μήνυμα για το 8 στα 8 στους παίκτες του – Η… προειδοποίηση για την επιστροφή στο Ρέντη

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε ημέρες ξεκούρασης, αλλά οι Ντιέγκο Μαρτίνεθ φρόντισε να στείλει τα μηνύματά του στους παίκτες του για το τι έρχεται...

Για λίγες ώρες ακόμη, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε περίοδο μίνι ξεκούρασης. Τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έκανε πράξη την υπόσχεσή του και έδωσε ένα «γεμάτο» τριήμερο ξεκούρασης στους παίκτες του. Η τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το πρωί και από το μεσημέρι της ίδιας ημέρας οι Ερυθρόλευκοι ήταν ελεύθεροι, έως το πρωί της Δευτέρας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο προπονητής των Πειραιωτών δεν έκανε τις δικές του παρατηρήσεις. Θέτοντας συγκεκριμένα «πρέπει» στους ποδοσφαιριστές του.

«Κλείσαμε με καλό τρόπο τη δύσκολη σειρά παιχνιδιών που είχαμε. Η νίκης την Τρίπολη ήταν σημαντική και δύσκολη. Αλλά πρέπει να βελτιωθούμε. Ολοι θέλουν να νικήσουν τον Ολυμπιακό. Και για αυτό πρέπει να είμαστε πάντα συνειδητοποιημένοι και έτοιμοι για το τι να περιμένουμε σε όλα τα παιχνίδια. Είναι σημαντικό να είναι όλοι οι παίκτες έτοιμοι, όπως έγινε στην Τρίπολη, όπου οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο άλλαξαν την εικόνα του αγώνα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μαρτίνεθ.

Διαβάστε επίσης: Δύσκολα προλαβαίνει Γαλλία ο Σιώπης – Κλήθηκαν Ζέκα και Τσιγγάρας

Αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί. Καθώς αναφέρθηκε εκτενώς και στα όσα έρχονται, αλλά και όσα πρέπει να κάνουν οι παίκτες του: «Εχουμε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Αλλά έχουμε μπροστά μας και 8 παιχνίδια ως το τέλος του χρόνου. Παιχνίδια στα οποία πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι, να τα κερδίσουμε όλα. Θέλω όλοι να προσέχετε τους εαυτούς σας, να ξεκουραστείτε και να γυρίσουμε εδώ όλοι με καθαρό μυαλό και αποφασιστικότητα για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός έχει να υποδεχθεί τον Παναιτωλικό (25/11) για το πρωτάθλημα, ταξιδεύει στο Φράιμπουργκ (30/11) για την αναμέτρηση με Την ομώνυμη ομάδα, εν συνεχεία πηγαίνει στον Βόλο (03/12), στις Σέρρες (10/12), υποδέχεται την Μπάτσκα Τόπολα (14/12), πηγαίνει στην έδρα του Ατρόμητου (17/12) και κλείνει τη σεζόν στη δύσκολη έξοδο με τη Λαμία. Ενώ είναι σε εκκρεμότητα το πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, το οποίο η ΕΠΟ αρχικά είχε ορίσει για τις 5 Δεκεμβρίου! Δηλαδή μόλις 2 ημέρες μετά το ματς με τον Βόλο!

Ο Μαρτίνεθ θέλει να μπει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η ομάδα του στις αναμετρήσεις που θα κλείσουν τον κύκλο του πρώτου μισού της σεζόν. Να πάρει νίκες στην Ελλάδα και την Ευρώπη, να εξασφαλίσει η ομάδα του την ευρωπαϊκή συνέχεια και μέσα στο 2024, αλλά και αν επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος. Εκεί όπου θεωρεί ότι αξίζει να βρίσκεται, με βάση τη συνολική εικόνα της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ