«Ετοιμάζει κίνηση για Αραούχο η ΑΕΚ»

«Ετοιμάζει κίνηση για Αραούχο η ΑΕΚ»

Δεν θα παρατήσει την υπόθεση του Αργεντινού φορ η Ένωση, όπως αναφέρουν και από την Ισπανία.

Κάθε άλλο παρά τελειωμένη θεωρείται για την ΑΕΚ η υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο, αφού ο Αργεντινός φορ παραμένει βασικός στόχος για την επίθεση. Παρά τις δυσκολίες της περίπτωσης στην Ένωση έχουν αποφασίσει να κάνουν την τελική προσπάθεια για την επιστροφή του ‘Τσίνο» στην ομάδα, ποντάροντας πολλά στην επιθυμία του παίκτη να φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα.

Τα παραπάνω επιβεβαίωσε σήμερα με ανάρτησή του στο twitter και ο δημοσιογράφος Λίτο Χιμένεθ. Που παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στην Λας Πάλμας και ανέφερε πως η ΑΕΚ ετοιμάζει την κίνησή της για τον Αραούχο. Στοχεύοντας ακόμα και στην αγορά του παίκτη, έστω και με ποσοστό συνιδιοκτησίας με την ομάδα των Κανάριων Νήσων.

«Η ΑΕΚ θέλει να κάνει μια πολύ καλή προσφορά για τον Αραούχο στη Λας Πάλμας, ακόμη και να τον αγοράσει, δίνοντας και ποσοστό πιθανής μεταπώλησης. Θα προσπαθήσουν στο μέγιστο για την επιστροφή του Τσίνο», έγραψε στο Twitter ο Χιμένεθ, που θυμίζουμε πως είναι ο άνθρωπος που είχε αποκαλύψει τις μεταγραφές των Αραούχο και Λιβάγια στην Ένωση.

https://twitter.com/LITOJJR/status/1001469730870394880

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ