Βελόζ : «Δεν αποκλείω μεταγραφή του Μολέντο στον Ολυμπιακό»

Βελόζ : «Δεν αποκλείω μεταγραφή του Μολέντο στον Ολυμπιακό»

Σε σχετική ερώτηση που του έγινε, ο ατζέντης του Ροντρίγκο Μολέντο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο Βραζιλιάνος αμυντικός να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Ο μάνατζερ του Ροντριγκο Μολέντο, Γκιλμάρ Βελόζ, παραχώρησε δηλώσεις στο βραζιλιάνικο «Blogrevistacolorada», στις οποίες δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή στους Πειραιώτες, απάντησε: «Ο Μολέντο έχει παίξει στην Ευρώπη και πάντα υπάρχουν ομάδες εκεί που ενδιαφέρονται για αυτόν. Οι εμφανίσεις του εδώ (σ.σ. στη Βραζιλία) είναι απάντηση σε όσους τον κριτίκαραν, ή τον σχολίαζαν άσχημα, προτού γυρίσει στην πατρίδα του. Τώρα είναι θέμα του συλλόγου. Εγώ προσωπικά δεν αποφασίζω κάτι. Η ομάδα θα πάρει άμεσα την τελική απόφασή της».

Ο Ροντρίγκο Μολέντο επέστρεψε στην Ιντερνασιονάλ τον προηγούμενο Ιανουάριο, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας μαζί της μέχρι το 2020, καθώς μέχρι εκείνο το σημείο άνηκε στον Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί και τότε για τον Βραζιλιάνο στόπερ, όμως η υπόθεση δεν είχε προχωρήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ