Ισμαέλ : «Στον Απόλλωνα μπορούν με λίγα πράγματα να καταφέρουν πολλά»

Ισμαέλ : «Στον Απόλλωνα μπορούν με λίγα πράγματα να καταφέρουν πολλά»

Ο νέος προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Βαλεριέν Ισμαέλ, αναφέρθηκε στους στόχους του, τις πρώτες εντυπώσεις από τη νέα ομάδα του και τις μεταγραφές.

Ο Βαλεριέν Ισμαέλ παραχώρησε τις πρώτες δηλώσεις του ως προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, στις οποίες αναφέρθηκε στους στόχους του, στις πρώτες εντυπώσεις από τη νέα ομάδα του, στις μεταγραφές και στα συστήματα που του αρέσει να χρησιμοποιεί.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πρώτα απ’ όλα, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Σας καλωσορίζω όλους, Στις πρώτες συζητήσεις που κάναμε μου δόθηκε μια θετική εντύπωση για να πάρω την απόφαση και να έρθω. Καθίσαμε όλοι μαζί να μιλήσουμε, ώστε να πάμε τον Απόλλωνα όλο και πιο ψηλά. Πρώτος και βασικός στόχος ήταν να έρθω να δω την ομάδα. Έχουμε πολύ δουλειά για να δημιουργήσουμε μια νέα ομάδα, μια οικογένεια. Ξέρουμε τι παίκτες θέλουμε, σε τι επίπεδο να δουλέψουμε και να τους πείσουμε να έρθουν».

Για το ρόστερ της ομάδας: «Δεν ξέρω ακριβώς όλο το ρόστερ της ομάδας, έχω όμως μία άποψη. Θα καθίσουμε με το τεχνικό επιτελείο να μιλήσουμε για να βγάλουμε ένα συμπέρασμα. Αφού πάρθηκε η απόφαση να αναλάβω, από τώρα ξεκινάω δουλειά για να χτίσω μια νέα ομάδα. Σαν πρώτο και βασικό μας μέλημα είναι να φέρουμε καλούς παίκτες εδώ, να τους πείσουμε να έρθουν. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για τον Άγγελο Χαριστέα: «Ήταν ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και καλός μουσικός».

Για το σύστημα που θέλει να χρησιμοποιεί: «Μπορώ να παίξω πολλά συστήματά με την ομάδα. Πρέπει να πάρουμε πρώτα κατάλληλους παίκτες για το σύστημα που θα δουλέψουμε. Το σύστημα πάντα δεν μπορεί να είναι το ίδιο».

Για τις μεταγραφές και την προετοιμασία: «Δεν μπορούμε να πούμε ένα ακριβή αριθμό. Οι υπεύθυνοι της ομάδας γνωρίζω ότι είναι σε συζητήσεις να βρούμε ένα προπονητικό κέντρο. Πάνω απ’ όλα είναι η δουλειά με την ομάδα και μετά το προπονητικό κέντρο. Στον Απόλλωνα έχω δει ότι με λίγα πράγματα μπορούν να καταφέρουν πολλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ