Ενδιαφέρον Ολυμπιακού για Τομάς Γουιντάρα (pic, vids)

Ενδιαφέρον Ολυμπιακού για Τομάς Γουιντάρα (pic, vids)

Την απόκτηση του 22χρονου Αργεντινού δεξιού μπακ της Μπελγράνο, Τομάς Γουιντάρα εξετάζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή!

Η αναζήτηση δεξιού μπακ συνεχίζεται στον Ολυμπιακό και σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή, ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στα υπόψη των Πειραιωτών για την ενίσχυση της συγκεκριμένης θέσης είναι αυτό του Τομάς Γουντάρα. Του 22χρονου δεξιού αμυντικού της Μπελγράνο, ο οποίος έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων με τις φετινές του εμφανίσεις.

Οπως αναφέρουν οι Αργεντινοί, ο Γουιντάρα είναι μία από τις περιπτώσεις που έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων μεταξύ του Ολυμπιακού και της Μπελγράνο, καθώς οι Ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται και για την απόκτηση του 28χρονου κεντρικού αμυντικού Κριστιάν Λέμα, από την ίδια ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Γουιντάρα έχει 18 συμμετοχές τη φετινή χρονιά, αγωνιζόμενος τόσο ως δεξιός μπακ όσο και ως κεντρικός αμυντικός, παρά το γεγονός ότι το ύψος του δεν ξεπερνάει το 1,80 μ. Το συμβόλαιό του με την Μπελγράνο έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2021, ενώ η αξία του στο transfermarkt υπολογίζεται στο 1,25 εκατ. ευρώ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Λέμα, τώρα, οι Αργεντινοί υποστηρίζουν ότι η Μπελγράνο έχει αποφασίσει ότι θα τον χάσει, ωστόσο, η προσφορά που του έχει καταθέσει ομάδα από τη Βραζιλία είναι πολύ μεγάλη, ενώ ο ατζέντης του επιμένει ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από τις Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ.

https://twitter.com/LHFRadio/status/1001524659819634689

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ