Ανάρτηση Γ. Σαββίδη με πληγωμένη Τίγρη!

Ανάρτηση Γ. Σαββίδη με πληγωμένη Τίγρη!

Νέα επιθετική ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη προς τον διοικητή της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, με την αρκούδα να... ματώνει την τίγρη και τα σενάρια να παίρνουν φωτιά!

Νέα ανάρτηση στο Instagram από τον Γιώργο Σαββίδη, μόνο που αυτή τη φορά υπήρχε μόνο φωτογραφία και όχι κάποια λεζάντα που να τη συνοδεύει. Μια φωτογραφία, ωστόσο, ικανή να «εξηγήσει» προς πια κατεύθυνση πήγαινε το μήνυμα του υιού του Ιβάν Σαββίδη.

Συγκεκριμένα, το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέβασε μια φωτογραφία που απεικονίζει μια αρκούδα να μάχεται με μια τίγρη, με το αιλουροειδές να είναι πληγωμένο και να αιμορραγεί. Με λίγα λόγια, ο Γ. Σαββίδης «φωτογραφίζει» τον Δημήτρη Μελισσανίδη, κάνοντας έμεση αναφορά στη μάχη που έχει ξεσπάσει εδώ και αρκετούς μήνες ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Εκείνο που θα έχει ενδιαφέρον να δούμε, ωστόσο, είναι για ποιον λόγο ο Σαββίδης επέλεξε το συγκεκριμένο timing για να κάνει μια τέτοια ανάρτηση. Ειδικά από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια φανερή αντιδικία μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αυτή την εποχή. Εκτός κι αν πρόκειται για κάποια μεταγραφική νίκη του Δικεφάλου του Βορρά επί του αντίστοιχου του Νότου. Ή εάν πρόκειται για θέματα του παρασκηνίου του ποδοσφαίρου, όπου ο πόλεμος μαίνεται…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ