Βιάζεστε και έχουμε… Μάιο

Βιάζεστε και έχουμε… Μάιο

Σε ποιο επίπεδο θα έπρεπε να βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ, που μόλις πριν τέσσερις μέρες απέκτησε νέο προπονητή, για να είναι… όλοι ικανοποιημένοι;

Αρκετή κουβέντα έχει γίνει τελευταία για το πώς προχωρά η ΑΕΚ στα μεταγραφικά, τι σχεδιασμός υπάρχει ενόψει της νέας σεζόν, ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται και ποιοι… δεν έρχονται. Μια κουβέντα χωρίς λογική για μένα, αφού ακόμα δεν έχει φύγει καλά-καλά ο Μάιος και μόνο καθυστέρηση δεν έχει παρατηρηθεί.

Για μια ομάδα που δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μόλις πριν τέσσερις μέρες απέκτησε νέο προπονητή! Έχοντας παράλληλα ολοκληρώσει ήδη δύο πολύ σημαντικές μεταγραφές. Τον Λιβάγια, που αποτελεί την πιο δαπανηρή προσθήκη που έχει κάνει μέχρι στιγμής ελληνική ομάδα και τον Αλμπάνη. Που σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου του Απόλλωνα απέρριψε πρόταση από ομάδα του… κέντρου ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ αλλά και μία ακόμα, από σύλλογο της βορείου Ελλάδας, που έφτανε στις 800.000 ευρώ.

Βεβαίως για τους γύρω το θέμα δεν είναι ότι ο παίκτης έριξε δύο, τουλάχιστον, μεγαλοπρεπείς χυλόπιτες για να έρθει στην ΑΕΚ, αλλά το πόσα έδωσε η ΑΕΚ για να τον πάρει. Που αρκετά ήταν, αλλά επαναλαμβάνω δεν είναι εκεί το ζητούμενο. Όπως δεν είναι και το τι θα γίνει με τον Κάιπερς, έναν παίκτη που ξεχώρισε φέτος στην Football League και η Ένωση συμφώνησε με την ομάδα του να τον αγοράσει. Η πρόταση που έγινε στον παίκτη και ήταν μια χαρά για τα δεδομένα της συμφωνίας ξαφνικά έγινε… απαράδεκτη για την πλευρά του και φτάσαμε να έχουμε σίριαλ Κάιπερς.

Δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα τι θα γίνει τελικά με τον Βέλγο, αν και η άποψή μου είναι πως για την ΑΕΚ έπρεπε ο ποδοσφαιριστής να τελειώσει ήδη. Να μείνει στον Εργοτέλη και να διεκδικήσει σε λίγα χρόνια την πιθανότητα της περιπλάνησης ως δανεικός σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Μιας και φαίνεται πως έχει όνειρα και φιλοδοξίες…

Η ΑΕΚ έχει μπροστά της έναν και πλέον μήνα μέχρι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Όπου θα κάνει ότι πρέπει να κάνει, για να παραμείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος. Όπως έκανε και πέρυσι. Βιασύνη δεν υπάρχει. Η Ένωση ξεκινά ξεκάθαρα ένα νέο βήμα, με νέα πρόσωπα στο τιμόνι της και με ένα πλάνο που ακόμα δεν έχει καν γνωστοποιηθεί. Οπότε όποιος βιάζεται για συμπεράσματα καλό θα είναι να κρατήσει μικρό καλάθι. Εκτός αν το φετινό δεν έγινε μάθημα και χρειάζεται… επανάληψη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ