Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την μάχη για Μολέντο

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την μάχη για Μολέντο

Ο Ροντρίγκο Μολέντο παραμένει ο βασικός μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού για την ενίσχυση του κέντρου άμυνας των ερυθρόλευκων και στο μεγάλο λιμάνι είναι αποφασισμένοι να επιμείνουν για την απόκτηση του 31χρονου κεντρικού αμυντικού της Ιντερνασιονάλ. Οι πειραιώτες γνώριζαν από την πρώτη στιγμή των διαπραγματεύσεων με τους Βραζιλιάνους πως η υλοποίηση της συγκεκριμένης μεταγραφής δεν θα […]

Ο Ροντρίγκο Μολέντο παραμένει ο βασικός μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού για την ενίσχυση του κέντρου άμυνας των ερυθρόλευκων και στο μεγάλο λιμάνι είναι αποφασισμένοι να επιμείνουν για την απόκτηση του 31χρονου κεντρικού αμυντικού της Ιντερνασιονάλ.

Οι πειραιώτες γνώριζαν από την πρώτη στιγμή των διαπραγματεύσεων με τους Βραζιλιάνους πως η υλοποίηση της συγκεκριμένης μεταγραφής δεν θα είναι εύκολη περίπτωση. Είναι όμως ξεκάθαρο πως η τακτική του Ολυμπιακού στην υπόθεση του Μολέντο, αποδεικνύει πως οι πειραιώτες θεωρούν ιδανική λύση τον πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού και γι’ αυτό τον λόγο θα επιμείνουν.

Πολλά έχουν γραφτεί τις τελευταίες μέρες στην Βραζιλία. Ακόμα και για απροθυμία της Ιντερνασιονάλ να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή. Το σίγουρο όμως είναι πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με την διοίκηση του βραζιλιάνικου συλλόγου. Κι αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως όταν μια ομάδα συζητά με μια άλλη για την πώληση ενός παίκτη, τότε αυτό που δείχνει δεν είναι απροθυμία. Ο Ολυμπιακός λοιπόν επιμένει για την απόκτηση του Μολέντο, θεωρώντας πως με τον συγκεκριμένο παίκτη στο κέντρο της άμυνας, θα καταφέρει να λύσει πολλά από τα προβλήματα που είχε στην διάρκεια της προηγούμενης σεζόν.

Και είναι πασιφανές από πλευράς Ολυμπιακού, ότι υπάρχει η διάθεση να δοθεί μάχη μέχρι τέλους για την απόκτηση του Βραζιλιάνου στόπερ. Οι ερυθρόλευκοι είναι διατεθειμένοι να διεκδικήσουν όλες τις πιθανότητες που τους αναλογούν και οι τελευταίες εξελίξεις δίνουν το δικαίωμα στους πειραιώτες να χαμογελάσουν. Η δήλωση που έκανε ο ατζέντης του Μολέντο αν μη τι άλλο δείχνει πως και ο παίκτης είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα.

Ειδάλλως δεν θα έλεγε ο μάνατζερ του ότι δεν μπορεί ν’ αποκλείσει την μεταγραφή του πελάτη του στον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πειραιά έχει κάνει μια εξαιρετική πρόταση στον λατινοαμερικάνο στόπερ, σε ότι αφορά τις ετήσιες αποδοχές του. Και πρέπει εδώ να αναφερθεί η πληροφορία που θέλει τον Ολυμπιακό να προσφέρει πολλά περισσότερα χρήματα στον Μολέντο, από αυτά που παίρνει στην Ιντερνασιονάλ.

Με τι λεφτά είχε συμφωνήσει ο πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού με την Ιντερνασιονάλ; Με κάτι λιγότερο από 600.000 ευρώ το χρόνο. Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει μεγάλη υπέρβαση για να πείσει τον 31χρονο κεντρικό μπακ να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις με την Ιντερνασιονάλ και θα επιμείνουν. Είναι μια υπόθεση που χρειάζεται υπομονή γιατί εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν και μετά από δέκα μέρες. Μπορεί και νωρίτερα. Οι μεταγραφές είναι απρόβλεπτη διαδικασία κι αυτό πρέπει να το έχουν όλοι στο νου τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ