ΠΑΟΚ : Σε ρυθμούς Χατσερίντι και Βέρνμπλουμ

ΠΑΟΚ : Σε ρυθμούς Χατσερίντι και Βέρνμπλουμ

Καθοριστικά τα επόμενα 24ωρα για τις δύο υποθέσεις του ΠΑΟΚ με Χατσερίντι και Βέρνμπλουμ.

Αντίστροφη μέτρηση για τις πρώτες δυνατές προσθήκες στο ρόστερ του ΠΑΟΚ με Χατσερίντι και Βέρνμπλουμ! Οι δύο άσοι αποτελούν βασικούς στόχους των Κυπελλούχων Ελλάδας για την ενίσχυση τους σε άμυνα και μεσαία γραμμή με τον Ιβάν Σαββίδη να έχει δώσει το οκ να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να έχουν θετικό φινάλε και οι δύο μεταγραφικές υποθέσεις.

Η περίπτωση του Χατσερίντι φαίνεται πως είναι η πιο πιθανή να ολοκληρωθεί άμεσα καθώς ναι μεν υπάρχει το μπέρδεμα με τους μάνατζερ όμως το προσύμφωνο που έχει με τον ΠΑΟΚ αναμένεται πολύ σύντομα να μετατραπεί σε συμβόλαιο, με τον Ουκρανό στόπερ να αποτελέσει μια προσθήκη πρώτης γραμμής για τους Θεσσαλονικείς.

Από την άλλη αισιοδοξία υπάρχει στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ και για τον Σουηδό μέσο που είναι ελεύθερος και αναζητά το νέο σταθμό της καριέρας του έχοντας στα χέρια του μια πολύ καλή πρόταση από τον δικέφαλο του βορρά.

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν πως το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν τελικές εξελίξεις και στα δύο μεταγραφικά μέτωπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ