Κάιπερς : «Είναι ανώφελο να επιμένει η ΑΕΚ, δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνει»

Κάιπερς : «Είναι ανώφελο να επιμένει η ΑΕΚ, δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνει»

Με νέες δηλώσεις του σε βελγικό μέσο ενημέρωσης, ο Ούγκο Κάιπερς εξέφρασε την απορεία του στο γεγονός ότι η ΑΕΚ συνεχίζει να τον διεκδικεί τη στιγμή που εκείνος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα αποκτηθεί από την Ένωση.

Ο Ούγκο Κάιπερς επιμένει ότι δεν θα πάρει μεταγραφή στην ΑΕΚ. Ο 21χρονος επιθετικός πριν λίγες ημέρες ξεκαθάρισε ότι δεν θα πάει στην Ένωση, ενώ παρά το γεγονός ότι η ομάδα επιμένει, ο Κάιπερς επέμεινε κι αυτός ότι δεν θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα τη νέα σεζόν.

«Είναι ανώφελο να επιμένει. Δεν καταλαβαίνω γιατί η ΑΕΚ συνεχίζει να θέλει έναν παίκτη που δεν θέλει να φορέσει τη φανέλα της και που ποτέ δεν θα τη φορέσει. Έχω σεβασμό για τον σύλλογο, όμως δεν θα παίξω σε αυτό για προσωπικούς λόγους. Και είναι δική μου απόφαση, δεν έχω επηρεαστεί από τον ατζέντη μου ή τον πατέρα μου. Προτιμώ να μείνω για ένα χρόνο στον Εργοτέλη από το να υπογράψω στην ΑΕΚ, όμως το παράθυρο των μεταγραφών μόλις που άνοιξε και η πόρτα μου είναι ανοικτή για κάθε κλαμπ πλην της ΑΕΚ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κάιπερς.

Από την πλευρά της, η πρωταθλήτρια Ελλάδας έχει αφήσει στην άκρη την υπόθεση του παίκτη και επικεντρώνεται στις βασικές της μεταγραφές, με σκοπό να ασχοληθεί ξανά με αυτό το ζήτημα στο μέλλον. Όμως, ο Κάιπερς είναι ξεκάθαρο ότι με τις καθημερινές του δηλώσεις θέλει να πιέσει την ΑΕΚ να αποσυρθεί από την υπόθεση προκειμένου ο παίκτης να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε ομάδα της αρεσκείας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ