Η τσίτα, η ομιλία του Μαρτίνεθ και η προαναγγελία για τον Μπιανκόν

Η τσίτα, η ομιλία του Μαρτίνεθ και η προαναγγελία για τον Μπιανκόν

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ζήτησε από τους παίκτες του να νικήσουν πάση θυσία τον Παναιτωλικό και παράλληλα μίλησε μπροστά σε όλους για τον Μπιανκόν.

Το καταγράψαμε από τις προηγούμενες ημέρες. Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είχε αποφασίσει να ανεβάσει τους τόνους.

Για την ακρίβεια, οι προπονήσεις γίνονταν με πολύ υψηλή ένταση και με τον Ισπανό τεχνικό να είναι πολύ απαιτητικός και… επιθετικός προς τους παίκτες του. Καθώς όπως είπε κανείς δεν πρέπει να μείνει στις…. τρεις ημέρες του ρεπό ή να έχει το μυαλό του στις… διακοπές των Χριστουγέννων.

Διαβάστε επίσης: Η έρευνα της Εισαγγελίας για το ποδόσφαιρο και η (μόνιμη) εξαίρεση του Ολυμπιακού…

Μάλιστα, για ακόμη μία φορά μίλησε για το σημερινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Εχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Δεν θα είναι εύκολο. Παίζουμε χωρίς τον κόσμο μας, αλλά είναι απαραίτητοι οι τρεις βαθμοί, όπως και να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Σε αυτά τα 8 ματς που απομένουν ως το τέλος του χρόνου, πρέπει να κάνουμε νίκες. Να τελειώσουμε καλά και να δείξουμε την ποιότητά μας».

Ο Μαρτίνεθ, μάλιστα, προανήγγειλε την παρουσία του Ζουλιάν Μπιανκόν στην 11άδα του αγώνα με τους Αγρινιώτες, χρησιμοποιώντας την περίπτωση του Γάλλου ως παράδειγμα και για τους υπόλοιπους παίκτες που δεν αγωνίζονται πολύ: «Ολοι είστε απαραίτητοι στην ομάδα. Δείτε τι έγινε με τον Ζουλιάν (Μπιανκόν). Θα παίξει το Σάββατο βασικός.

Από την αρχή είχα πει πως κάποιοι παίκτες που δεν αγωνίζονται θα τους δώσω ευκαιρία. Αυτό συμβαίνει τώρα με τον Μπιανκόν. Θα έχει την ευκαιρία του. Και το ίδιοι μπορεί να συμβεί και με άλλους. Για αυτό πρέπει να είστε έτοιμοι όλοι, ανά πάσα στιγμή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ