Ολυμπιακός: Δεν του λείπει κανείς…

Ολυμπιακός: Δεν του λείπει κανείς…

Τι κάνουν φέτος μακριά από τον Πειραιά βασικά μέλη του περσινού Ολυμπιακού.

Μια… ομάδα αποχώρησε το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό που έστησε από την αρχή το ρόστερ του και βλέπει ήδη την διαφορά.

Ο φετινός Ολυμπιακός είναι με διαφορά πολύ καλύτερος από τον περσινό, κάτι άλλωστε που καταγράφεται στο χορτάρι. Εκεί που τα αποτελέσματα αλλά και η συνολική εικόνα της ομάδας δεν λένε ψέματα. Και αν πρέπει μέχρι τώρα να κάνουμε ένα πρώτο «ταμείο»; Η πορεία όσων έφυγαν, αυτών που ήταν στο βασικό σχήμα του περσινού Ολυμπιακού, δείχνει εξίσου πολλά για το νέο Ολυμπιακό. Μια ματιά άλλωστε στο τι κάνουν όσοι έφυγαν, τα βασικά στελέχη της περσινής ομάδας μας οδηγεί σε συμπεράσματα.

Με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να μπαίνει στον «χορό» με την Μπέτις με την οποία συμφώνησε και να αναμένεται μάλιστα μέσα στο Σαββατοκύριακο να κάνει και το ντεμπούτο του στο τελευταίο λογικά κεφάλαιο της σπουδαίας καριέρας του.

Διαβάστε επίσης: Εκτός έδρας η Ελλάδα στον τελικό αν περάσει το Καζακστάν

ΓΙΑΝ ΕΜΒΙΛΑ

Είναι σίγουρο πως όταν το καλοκαίρι αποφάσιζε να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό καθώς το συμβόλαιο του έληγε υπολόγιζε πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Οδεύοντας προς τον Δεκέμβριο ο Γάλλος μέσος που πρόσφερε πολλά στον Ολυμπιακό παραμένει χωρίς ομάδα, παρά το γεγονός ότι το καλοκαίρι εμφανίστηκαν ομάδες κυρίως από τα πρωταθλήματα της Αραβίας.

ΧΑΜΕΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ

Έμεινε αρκετό καιρό εκτός δράσης από την στιγμή που έλυσε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό και κατέληξε στην Σάο Πάολο ξεκινώντας την καριέρα του στην Βραζιλία. Μέχρι τώρα έχει καταγράψει 13 συμμετοχές με την φανέλα της Σάο Πάολο χωρίς να έχει ξεχωρίσει ιδιαίτερα. Περισσότερο καταφέρνει να έχει ουσιαστικές παρουσίες με την εθνική Κολομβίας με την οποία άλλωστε αναδείχθηκε και έκανε το άλμα στην καριέρα του.

ΟΛΕΓΚ ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ

Βασικό μέλος της Σπάρτακ Μόσχας με 13 συμμετοχές έως τώρα ο Μολδαβός αριστερός μπακ έχει αξιοπρεπή παρουσία στην Ρωσία. Το ζητούμενο βεβαίως για τον Ολυμπιακό είναι κατά πόσο τελικά λείπει. Η απάντηση δίνεται με τον Φρανσίσκο Ορτέγκα και το αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρο.

ΣΕΝΤΡΙΚ ΜΠΑΚΑΜΠΟΥ

Αναγεννήθηκε στον Ολυμπιακό την περσινή σεζόν και παρότι είχε μια εξαιρετική πρόταση στα χέρια του προτίμησε το «χρυσάφι» της Αραβίας έως ότου καταλάβει πως δεν θα αντέξει την ζωή εκεί και βρει «καταφύγιο» στην Γαλατάσαραϊ. Τα πράγματα όμως εξελίσσονται άσχημα για τον έμπειρο επιθετικό που μετράει μόλις 266 αγωνιστικά λεπτά και ψάχνεται για να φύγει τον Ιανουάριο. Είναι ίσως η μοναδική περίπτωση που υπό προϋποθέσεις βγαίνει από τον κανόνα του «δεν του λείπει κανείς».

ΙΝΜΠΕΟΜ ΧΟΥΑΝΓΚ

Με αψυχολόγητο τρόπο αποφάσισε να βάλει τέλος στην ερυθρόλευκη καριέρα του και θα το πλήρωνε ακριβά αν ο Ολυμπιακός δεν τα έβρισκε με τον Ερυθρό Αστέρα όπου τελικά συνεχίζει την καριέρα του. Με 11 συμμετοχές έως τώρα ο Νοτιοκορεάτης μέσος δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει. Και με τους Καμαρά και Έσε στον άξονα του Ολυμπιακού τον έχουμε ξεχάσει…

ΟΥΣΕΙΝΟΥ ΜΠΑ

Ήταν από τα βασικά στόπερ του περσινού Ολυμπιακού όμως με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχασε την θέση του και έτσι στο φινάλε των μεταγραφών πήγε δανεικός στην Μπασακσεχίρ. Έχει έως τώρα 7 συμμετοχές με την Τουρκική ομάδα, με καλές βραδιές αλλά και άσχημες όπως στο ντεμπούτο του που αποβλήθηκε στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

ΠΑΠΕ ΣΙΣΕ

Είναι δεδομένο πως ο Σισέ είχε σκεφτεί πολύ διαφορετικά την εξέλιξη του από τον Ολυμπιακό και μετά. Τα λάθη του όμως του στοίχισαν. Το καλοκαίρι έκλεισε η καριέρα του στον Πειραιά παίρνοντας μεταγραφή στην Άδανα Ντεμιρσπόρ ψάχνοντας το restart, το οποίο ακόμη αγνοείται. Μέχρι τώρα δεν έχει καταγράψει ούτε μια συμμετοχή στη νέα του ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ