Γκαγκάτσης : «Θετικός ο Μίχελ, εκτός γηπέδων οι… περίεργοι»

Γκαγκάτσης : «Θετικός ο Μίχελ, εκτός γηπέδων οι… περίεργοι»

Ο Μάκης Γκαγκάτσης απάντησε σε ερωτήσεις μικρομετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον Μίχελ, την ομάδα, το σκάουτινγκ αλλά και για την εξάλειψη της βίας από τα γήπεδα.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης ως πρόεδρος της χθεσινής (30/5) έκτακτης γενική συνέλευσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε και σε αρκετές ερωτήσεις μικρομετόχων για την ομάδα, όπως για τον Λούμπος Μίχελ, για τον σχετικά μεγάλο μέσο όρο ηλικίας της ομάδας, αλλά και για τις ενέργειες που κάνει ο Δικέφαλος για να εξαλειφθεί η βία από τα γήπεδα.

«ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΘΕΤΙΚΑ Ο ΜΙΧΕΛ»

Για τον Λούμπος Μίχελ είπε: «Με τον Μίχελ ο ΠΑΟΚ έχει πάρει δύο συνεχόμενα Κύπελλα (για πρώτη φορά στην ιστορία του) και ένα πρωτάθλημα. Γιατί για μένα, ναι πήραμε και το πρωτάθλημα! Συνεπώς η παρουσία του στον ΠΑΟΚ κρίνεται προφανώς θετικά. Οι αποφάσεις για τις μεταγραφές λαμβάνονται μετά από συμφωνία όλων. Ο Σρνα ήρθε, αλλά τελικά δεν υπέγραψε. Αυτό μετράει στο τέλος. Υπάρχει σκάουτινγκ και οι επιλογές που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια δείχνουν ότι έχουν έρθει καλοί παίκτες».

«ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΜΠΕΙΡΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ»

Για τον υψηλό μέσο όρο ηλικίας της ομάδας είπε: «Ο μέσος όρος ηλικίας των παικτών της ομάδας μας είναι όντως αρκετά μεγάλος, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει ότι επενδύει και σε νέους παίκτες. Φέτος ο Πέλκας ήταν βασικός και ο 19χρονος Λημνιός πήρε πολλά ματς. Υπάρχουν επίσης ο Γιαννούλης, ο Χαρίσης, ο Κίτσιου και άλλα νεαρά παιδιά που πήραν δανεικοί, αλλά και άλλοι παίκτες μέσα στην ομάδα που παίρνουν ευκαιρίες. Θέλουμε να υπάρχει ένα συνδυασμός έμπειρων παικτών που θα δείξουν το δρόμο και στα νέα παιδιά».

«ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ»

Όσο για τις προσπάθειες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να εξαλείψει τη βία από τα γήπεδα είπε: «Οι φίλαθλοί μας φέτος ήταν άψογοι σε όσα ματς μπόρεσαν να δουν ζωντανά στην Τούμπα, διότι είχαμε και την πρωτόγνωρη τιμωρία των 10 αγωνιστικών. Στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ είχαμε συνολικά 60.000 κόσμο και δεν άναψε ούτε ένας πυρσός! Ο κόσμος ήταν άψογος, εκτός από ένα ρολό χαρτί που έπεσε και δήθεν τραυμάτισε τον προπονητή του Ολυμπιακού, ο οποίος έκανε θέατρο. Κι εμείς θέλουμε οι περίεργοι να φύγουν από τα γήπεδα. Αυτός με το «κοφτάκι» και την κουκούλα στον τελικό στο ΟΑΚΑ ή ο άλλος που πέταξε φωτοβολίδα δεν έχουν θέση στο γήπεδο.

Κάνουμε ότι μπορούμε, αλλά η βία είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο και δεν αφορά μόνο τις ομάδες. Δεν είναι ένα πρόβλημα που μπορεί να λυθεί μόνο από τις ΠΑΕ. Χρειάζονται κοινές δράσεις των ΠΑΕ, της Πολιτείας, της αστυνομίας και άλλων φορέων. Εκείνον που πέταξε ακόμη και ένα ανοιγμένο ρολό χαρτί, τον βρήκαμε μέσα από τις κάμερες. Αλλά η βία είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο που μεταφέρεται και στα γήπεδα. Ξαναλέω ότι κάνουμε ότι μπορούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ