Αποφασίζουν για προετοιμασία και φανέλα στον Άρη

Αποφασίζουν για προετοιμασία και φανέλα στον Άρη

Τα σχέδια των κίτρινων για το «χτίσιμο» της νέας ομάδας και η επιλογή εταιρίας ένδυσης.

Εκτός από τα θέματα του προπονητή και της ενίσχυσης του ρόστερ, ο Άρης επικεντρώνεται και στον προγραμματισμό της καλοκαιρινής προετοιμασίας ενόψει της επόμενης σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχικές σκέψεις των ανθρώπων της ΠΑΕ είναι η προετοιμασία να πραγματοποιηθεί σε δυο φάσεις, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Με δεδομένο ότι η πρώτη συγκέντρωση για τα εργομετρικά θα γίνει στα τέλη Ιουνίου, η ομάδα ξεκινώντας από την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου θα προπονείται πιθανότατα στα Τρία – Πέντε Πηγάδια και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν το φιλικό με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης (22/07).

Έπειτα, θα μεταβεί σε προπονητικό κέντρο του εξωτερικού για να ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, με τις διαθέσιμες επιλογές που εξετάζονται να «δείχνουν», μέχρι στιγμής, πως θα βρίσκεται στη Βόρεια Ιταλία.

Άλλο ένα διαδικαστικό ζήτημα, για το οποίο οι διοικούντες την ΠΑΕ καλούνται να αποφασίσουν μέσα στις επόμενες μέρες, είναι και η εταιρία ένδυσης, που θα αναλάβει τον σχεδιασμό φανέλας και τον εξοπλισμό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή δεν θα είναι, τελικά, η Macron, καθώς πλέον εξετάζονται άλλες προτάσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ