Ράσταβατς: «Να χτίσουμε πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα»

Ράσταβατς: «Να χτίσουμε πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα»

Αρκετά ικανοποιημένος έπειτα από την σπουδαία νίκη του Αστέρα Τρίπολης στην έδρα της Κηφισιάς εμφανίστηκε ο τεχνικός των Αρκάδων, Μίλαν Ράσταβατς.

Αρκετά ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του αλλά και με την νίκη κόντρα στην Λαμία εμφανίστηκε ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς, με τον Σέρβο να τονίζει πως οι Αρκάδες θα πρέπει να «χτίσουν» στο μέλλον πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Αίσχη στον Ρέντη από το συνεργείο του Γιαννάκη: Δεν θα πιστεύεις τι πέναλτι δεν δόθηκε στον Ολυμπιακό Β΄ (vid)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουμε καταφέρει και έχουμε φέρει τα εκτός έδρας παιχνίδια στα μέτρα μας. Έχουμε εξουδετερώσει τον αντίπαλο μας και τα βασικά του ατού. Επίσης στα εκτός έδρας ματς βρίσκουμε περισσότερους χώρους.

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι γι’ αυτό το αποτέλεσμα και το κρατάμε για το μέλλον. Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει και περισσότερα γκολ. Βέβαια μη ξεχνάμε ότι και ο αντίπαλος ήταν πολύ καλός και είχε τις ευκαιρίες του. Είχαμε όμως και την τύχη με το μέρος μας», ανέφερε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ