Δημάτος: «Μήπως μόνο η ΑΕΚ έχει τον ίδιο σταθερό προσανατολισμό;»

Δημάτος: «Μήπως μόνο η ΑΕΚ έχει τον ίδιο σταθερό προσανατολισμό;»

Άκρως αιχμηρό ήταν το διαδικτυακό μήνυμα του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέα Δημάτου.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος, με αφορμή τις εξελίξεις σχετικά με τον δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας θυμήθηκε παλαιότερες… αναλύσεις για το γήπεδο της Ένωσης οι οποίες «στοχοποιούσαν» τον ισχυρό άνδρα της ομάδας Δημήτρη Μελισσανίδη.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Δημάτος έγραψε στο Facebook:

«Εντελώς ξαφνικά και μετά από μια έντονη μέρα μου ήρθε κάτι στο μυαλό… Θυμήθηκα τις εμπεριστατωμένες αναλύσεις έγκυρων συναδέλφων, μπλόγκερς και opinion makers ότι ο Δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας δεν υπήρξε ποτέ πραγματικό πρόβλημα για το γήπεδο, αλλά αποτελούσε και εξυπηρετούσε ως άλλοθι τον Μελισσανίδη, ο οποίος… γνώριζε -αλλά δεν το έλεγε- ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μπορεί να τα έχουμε ξεχάσει αλλά λίγο να ψάξετε (όσοι δεν τα έχετε κρατήσει, όπως εγώ) θα τις βρείτε αυτές τις… επαναστατικές αναλύσεις με τις οποίες χυνόταν άπλετο δηλητήριο στον κόσμο της ομάδας και στο μεγάλο του όνειρο. Και αναρωτιέμαι απλά… Σήμερα που όλοι έχουν καταλάβει ότι γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια όχι μόνο μπορεί να γίνει, αλλά ήδη σηκώνεται και παίρνει μορφή, μήπως μόνο η ΑΕΚ έχει τον ίδιο σταθερό προσανατολισμό; Τι σου είναι το μυαλό…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ