Άρης: Συνέχισε το ατομικό ο Φεράρι

Άρης: Συνέχισε το ατομικό ο Φεράρι

Ο Αργεντινός αμυντικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και παραμένει αμφίβολος για το εκτός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας (4/12) με την ΑΕΚ.

Ο Φράνκο Φεράρι δεν επέστρεψε σε πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης και η συμμετοχή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Δευτέρας (4/12) με την ΑΕΚ, παραμένει αμφίβολη.

Αν τελικά ο Αργεντινός αμυντικός τεθεί νοκ άουτ, ο Μοντόγια θα καλύψει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής. Ακόμα, στο συγκεκριμένο ματς ο Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει τον Βερστράτε, που θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του.

Διαβάστε επίσης: Τεράστια καινοτομία στο ποδόσφαιρο – Τι αναφέρει η «Equipe» (Pic)

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε και το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ (ενεργοποίηση, ασκήσεις ταχυδύναμης, ασκήσεις επιθετικής μετάβασης και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων) ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας με την Α.Ε.Κ. στην «OPAP Arena» (04/12, 21:00), στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Σε ό,τι αφορά τους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα από τραυματισμούς ή βρίσκονται σε διαδικασία επανένταξης τα δεδομένα δεν διαφοροποιήθηκαν ούτε στην προπόνηση της Πέμπτης (οι Λούκας Ρουπ, Ρόναλντ Ματαρίτα, Μάνου Γκαρθία, Φράνκο Φεράρι και Ντομαγκόι Πάβιτσιτς ακολούθησαν τα δικά τους προγράμματα).

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ