Ο δανεισμός του Ντέιβερσον και η περίπτωση Ματετά

Ο δανεισμός του Ντέιβερσον και η περίπτωση Ματετά

Οι Βραζιλιάνοι γράφουν για προσπάθεια δανεισμού του Ντέιβερσον από τον Ολυμπιακό, την ώρα που η αξία του 20χρονου φορ της Λιόν, Ζαν-Φιλίπ Ματετά έχει εκτοξευθεί.

Από to10.gr έχετε ενημερωθεί αναλυτικά για τις σοβαρές δυσκολίες που υπάρχουν σχετικά με την περίπτωση του Ντέιβερσον. Εναν παίκτη που πράγματι αρέσει πολύ στους ανθρώπους των Πειραιωτών και προσωπικά στον Πέδρο Μαρτίνς και για τον οποίο έχουν ήδη γίνει συζητήσεις, για να φανεί εάν υπάρχει τρόπος να αποκτηθεί. Εστω υπό τη μορφή δανεισμού, με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα στη Βραζιλία, λοιπόν, ο Ολυμπιακός συζητάει με την Παλμέιρας για τον μονοετή δανεισμό του 27χρονου αριστεροπόδαρου σέντερ φορ. Ωστόσο σημειώνεται ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο μετά το Μουντιάλ. Κάτι που δεν φαντάζει ιδιαιτέρως ρεαλιστικό αυτή τη στιγμή, με δεδομένο ότι οι Ερυθρόλευκοι επιθυμούν να αποκτήσουν το συντομότερο δυνατό τον βασικό τους σέντερ φορ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σε αυτό το σημείο, έχει ενδιαφέρον να τονίσουμε ότι ο Ζαν-Φιλίπ Ματετά θα αποτελούσε, μεν, ιδανική λύση για τον Ολυμπιακό, ωστόσο η περίπτωσή του είναι ουσιαστικά απίθανο να προχωρήσει, καθώς πρόθεση της Λιόν είναι να διατηρήσει στο ρόστερ της τον 20χρονο στράικερ. Καθώς θεωρείται ήδη ένας από τους κορυφαίους νέους επιθετικούς στη Γαλλία και η αξία του έχει ήδη φτάσει τα 10 εκατ. ευρώ. Οπότε η περίπτωσή φαντάζει μη ρεαλιστική αυτή τη στιγμή. Ακόμη κι αν πρόκειται για δανεισμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ