ΑΕΚ : Κρίσιμο ραντεβού για Αραούχο

ΑΕΚ : Κρίσιμο ραντεβού για Αραούχο

Η ΑΕΚ περιμένει τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο, με τον Αργεντινό επιθετικό να έχει συνάντηση με τη διοίκηση της Λας Πάλμας για το μέλλον του.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού μετά τη λήξη του δανεισμού του Σέρχιο Αραούχο, με τον Αργεντινό στράικερ να παραμένει ο πρώτος στόχος για τους ανθρώπους της Ένωσης.

Ο Αργεντινός επιθετικός της Λας Πάλμας θέλει να παραμείνει στην ΑΕΚ, ενώ και η Ένωση έχει πρώτο στη λίστα της τον «Τσίνο» κι όπως όλα δείχνουν τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν σήμερα.

Η πλευρά του Αραούχο θα έχει συνάντηση με τη Λας Πάλμας για να ξεκαθαριστεί το μέλλον του. Αν, δηλαδή, αυτό θα είναι με την ομάδα των Κανάριων Νήσων στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας ή αν θα πωληθεί σε άλλη ομάδα. Στο ραντεβού που θα γίνει παρών θα είναι και ο πατριός και εκπρόσωπος του «Τσίνο», ο οποίος φέρεται να προτιμά την πώληση του Αραούχο.

Όσον αφορά τις σκέψεις της Λας Πάλμας θέλει να τον κρατήσει γιατί θα δώσει την έξτρα ώθηση που απαιτείται προκειμένου να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας, όμως δεν θα έλεγε «όχι» και σε μια καλή πρόταση για να τον παραχωρήσει διότι είναι δεδομένο πως η αξία του στη Segunda θα πέσει.

Από την άλλη η ΑΕΚ θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την υπόθεση αυτή και σκοπεύει να τον πάρει με κανονική μεταγραφή, αλλά όλα θα πρέπει να γίνουν πριν ξεκινήσει προετοιμασία η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι κιτρινόμαυροι δεν πρόκειται να περιμένουν ως τα τέλη Αυγούστου τον Αραούχο, όπως συνέβη και πριν από έναν χρόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ