Άρης: Εκτός και πάλι ο Φεράρι

Άρης: Εκτός και πάλι ο Φεράρι

Ο Αργεντινός αμυντικός συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και θεωρείται απίθανο να προλάβει το εκτός έδρας παιχνίδι (4/12) με την ΑΕΚ, ενώ η αποστολή του Άρη θα ταξιδέψει αύριο (3/12) το πρωί και η τελευταία προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Ο Φράνκο Φεράρι τέθηκε, ουσιαστικά, νοκ άουτ από το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και να επιστρέψει σε πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης, ούτε στη σημερινή (2/12) προπόνηση.

Η αποστολή του θα Άρη θα αναχωρήσει αύριο το πρωί με προορισμό την Αθήνα, όπου και θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση, πριν την αναμέτρηση της Δευτέρας (4/12).

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης περιλάμβανε το πρόγραμμα του Σαββάτου (όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα από τραυματισμούς ή βρίσκονται σε διαδικασία επανένταξης ακολούθησαν και σήμερα τα προγράμματά τους) για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ (ενεργοποίηση, ασκήσεις αμυντικής τακτικής, ασκήσεις επιθετικής μετάβασης και στατικές φάσεις) ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με την Α.Ε.Κ. στην «OPAP Arena» (04/12, 21:00), στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Αύριο, Κυριακή, η ομάδα μας θα πετάξει το πρωί για το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση επί αθηναϊκού εδάφους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ