Πρόβλημα στην ΑΕΚ με Στάνκοβιτς – Τι ισχύει με Γκαρσία και Γιόνσον

Πρόβλημα στην ΑΕΚ με Στάνκοβιτς – Τι ισχύει με Γκαρσία και Γιόνσον

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς αποκόμισε πρόβλημα από το ματς με την Μπράιτον και θα χάνει σίγουρα τον «τελικό» με Άγιαξ. Πότε επιστρέφουν Γκαρσία και Γιόνσον...

Ακόμη ένα πρόβλημα στην ΑΕΚ, αυτή τη φορά με τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς! Ο Αυστριακός τερματοφύλακας τραυματίστηκε στο ματς με την Μπράιτον και θα μείνει εκτός για αρκετά μεγάλο διάστημα, χάνοντας και τον «τελικό» με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ.

Ακριβής εκτίμηση για την επιστροφή του δεν μπορεί να γίνει και το πότε θα είναι ξανά διαθέσιμος θα εξαρτηθεί από την πορεία της αποθεραπείας του. Σε πρώτη φάση πάντως χάνει τα επόμενα ματς μέχρι και τον Άγιαξ.

Διαβάστε επίσης: Λαύριο – Ολυμπιακός 54-96: Μεσημεριανή… βόλτα στο Λαύριο πριν τις μάχες με Ρεάλ και Μπάγερν

Από εκεί και πέρα, όλο και πιο κοντά στην επιστροφή τους είναι οι Λιβάι Γκαρσία και Γενς Γιόνσον που συνεχίζουν τα δικά τους προγράμματα. Και οι δύο πάντως φαίνεται πως δεν υπολογίζονται για το ματς της Δευτέρας με τον Άρη στην «Opap Arena».

Τέλος, ο Κώστας Γαλανόπουλος που ταλαιπωρήθηκε από ίωση, αναμένεται να επιστρέψει στις αρχές της εβδομάδας και να τεθεί στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα. Για το ματς με τον Άρη δεν υπολογίζεται ούτε ο Αλεξάντερ Κάλενς που τις τελευταίες μέρες ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα για ενοχλήσεις στον προσαγωγό και γι’ αυτό προτιμήθηκε να δηλωθεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι να εκτίσει την τιμωρία από τις κάρτες που συμπλήρωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ