Παναιτωλικός – Κηφισιά 3-0: «Ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση

Παναιτωλικός – Κηφισιά 3-0: «Ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση

Ο Παναιτωλικός επικράτησε με 3-0 της Κηφισιάς για την 13η αγωνιστική της Super League με τους Αγρινιώτες να «ξεκολλάνε» από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Τη δεύτερη του νίκη πέτυχε ο Παναιτωλικός στη Super League, καθώς επικράτησε της Κηφισιάς με 3-0 στο Αγρίνιο για την αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με αυτό του τρίποντο η ομάδα του Πετράκη «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση και πλέον έχει 9 βαθμούς στην 12η θέση, μία πάνω από την ομάδα των βορείων προαστίων.

Διαβάστε επίσης: Λαύριο – Ολυμπιακός 54-96: Μεσημεριανή… βόλτα στο Λαύριο πριν τις μάχες με Ρεάλ και Μπάγερν

Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Αναγνωστόπουλος, χρειάστηκε να αποκρούσει αρκετές προσπάθειες κρατώντας την ομάδα του στο παιχνίδι. Ωστόσο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων δεν κατάφερε να αποφύγει το 1-0 από το σημείο του πέναλτι. Ο Χουάνπι ανατράπηκε από τον Λαντρ μέσα στην περιοχή με αποτέλεσμα ο Παναιτωλικός να έχει την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ από την άσπρη βούλα.

Ο Πέδρο ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και παρ’ όλα αυτά ο Παναιτωλικός κατάφερε να πετύχει άλλα δύο γκολ. Αρχικά με τη κεφαλιά του Φρεντ Ντουάρτε στο 61′ μετά από σέντρα του Τορεχόν και στο 79′ με τον Μπρούνο Ντουάρτε.

Παναιτωλικός: Καπίνο, Οικονόμου, Μπ. Ντουάρτε, Μλάντεν (86′ Στάγιτς), Λιάβας (86′ Μαυρίας), Χουάνπι (83′ Ξενιτίδης), Πέρεζ (58′ Μπαλντασάρα), Χατζηθεοδωρίδης, Τορεχόν, Σίλβα (82′ Ντίας), Φρ. Ντουάρτε

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Λαντρ, Πέιος (35′ Αντούνες), Γκόμπελιτς (69′ Παρράς), Βαφέας, Ιπαλίμπο, Σάντος (56′ Οζέγκοβιτς), Πρίτσας (46′ Ίλιεφ), Τετέι, Μπιφουμά (69′ Αντερέγκεν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ