ΑΕΚ – ΑΡΗΣ Live Streaming

ΑΕΚ – ΑΡΗΣ Live Streaming

ΑΕΚ - ΑΡΗΣ Live Streaming

Μεγάλο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μάχη «κιτρινόμαυρων», με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Άρη (21:00) στην «Αγιά Σοφιά» για την 13η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Κάτι παραπάνω από σημαντικό είναι το αποψινό παιχνίδι της Νέας Φιλαδέλφειας για την ΑΕΚ. Μόνο το τρίποντο αναζητά η Ένωση, λίγες μέρες μετά την εντός έδρας ήττα από την Μπράιτον για την 5η αγωνιστική του Europa League. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θέλει να αφήσει πίσω της το αρνητικό αποτέλεσμα της Πέμπτης, επιστρέφοντας στον δρόμο των επιτυχιών. Την περασμένη αγωνιστική, οι «κιτρινόμαυροι» απέδρασαν από τα Γιάννενα και με νίκη κόντρα στον Άρη, θα πλησιάσουν ξανά στον πόντο τον Παναθηναϊκό και την κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Προς το παρόν, βρίσκονται στην 3η θέση της κατάταξης με 27 πόντους. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ματίας Αλμέιδα δεν σταματά να… πονοκεφαλιάζει. Πολλά τα προβλήματα για τον Αργεντινό τεχνικό, που θα στερηθεί των υπηρεσιών των Φαν Βέερτ, Γκαρσία, Γιόνσον, Στάνκοβιτς και Γαλανόπουλου. Παράλληλα, εκτός για το αποψινό παιχνίδι της Αγιά Σοφιάς με τον Άρη βρίσκεται και ο τιμωρημένος Κάλενς.

Στην αντίπερα όχθη, ο Άρης προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού. Εξαιρετικοί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα οι «κίτρινοι», κατάφεραν να ρίξουν στο καναβάτσο το «τριφύλλι». Μεγάλο το τρίποντο για την ομάδα του Ακη Μάντζιου, που έρχεται με την ψυχολογία στα ύψη στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στην 5η θέση και τους 20 πόντους ο Άρης, ψάχνει άλλο ένα μεγάλο αποτέλεσμα την εφετινή αγωνιστική περίοδο. Από εκεί και πέρα, δεν υπήρξε κάποια επιστροφή για τους «κίτρινους», με τον Έλληνα τεχνικό να μην υπολογίζει ούτε στους Φεράρι, Ματαρίτα, Ρουπ, Βέλεθ, Πάβισιτς, Σγούρο και Μάνου Γκαρθία. «Η ΑΕΚ είναι άλλη ομάδα. Έχει διαφορετικό στιλ παιχνιδιού. Είναι η πρωταθλήτρια! Είναι μια ομάδα που έχει τον ίδιο κορμό, τους ίδιους παίκτες από την περασμένη σεζόν και τον ίδιο προπονητή. Είναι μια ομάδα πολύ καλά δουλεμένη. Στηρίζεται πολύ στο παιχνίδι της έντασης και υψηλού ρυθμού. Είναι διαφορετική ομάδα από ό,τι ο Παναθηναϊκός. Αναλόγως θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε για να ανταπεξέλθουμε στο ερχόμενο παιχνίδι», τόνισε για το αποψινό ματς ο Άκης Μάντζιος.

 

ΑΕΚ – ΑΡΗΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ