Άρης: Με τις γνωστές απουσίες κόντρα στην ΑΕΚ

Άρης: Με τις γνωστές απουσίες κόντρα στην ΑΕΚ

Χωρίς τους τραυματίες Φεράρι, Ρουπ, Ματαρίτα, Γκαρθία, Πάβισιτς και τον τιμωρημένο Βερστράτε η αποστολή ενόψει του αυριανού (4/12) αγώνα στην «Opap Arena».

Ο Άκης Μάντζιος δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα απουσιών, ενόψει του αυριανού (4/12) εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Βερστράτε και τους τραυματίες Φεράρι, Ρουπ, Ματαρίτα, Γκαρθία και Πάβισιτς, ενώ εκτός έμεινε και ο νεαρός Σγούρος. Τέλος, νέο πρόσωπο στην αποστολή είναι ο Δεληζήσης.

Διαβάστε επίσης: Πογέτ: «Η ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε την Πορτογαλία και τον Ρονάλντο αυξάνει το κίνητρο για να πάμε στο Euro»

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει επί αθηναϊκού εδάφους, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ. (04/12), στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας (το πρωί πέταξε για το «Ελευθέριος Βενιζέλος») για το αυριανό παιχνίδι στην «OPAP Arena» (21:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Darida, Jean Jules Mvondo, Djurasek, Doukoure, Pardo, Menendez, Moberg Karlsson, Suleymanov, Zamora, Saverio, Loren Moron, Δεληζήσης, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Verstraete (τιμωρημένος), Rupp, Matarrita, Ferrari, Manu Garcia, Pavicic (τραυματίες), Σγούρος».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ